Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠέντε Ιταλίδες εθελόντριες στον Ολυμπο
Ευρωπαϊκό πρόγραμμα πρακτικής άσκησης στους τομείς τουρισμού και περιβάλλοντος

Πέντε Ιταλίδες εθελόντριες στον Ολυμπο

Πέντε νεαρές Ιταλίδες μετέχουν εθελοντικά στη δασοπροστασία του Ολύμπου και των Πιερίων της Εθελοντικής Οργάνωσης Δράσης νομού Πιερίας (ΕΟΔΠ) φέτος το καλοκαίρι, “χαρίζοντας μια ημέρα από το καλοκαίρι τους στο […]

Πέντε νεαρές Ιταλίδες μετέχουν εθελοντικά στη δασοπροστασία του Ολύμπου και των Πιερίων της Εθελοντικής Οργάνωσης Δράσης<...> νομού Πιερίας (ΕΟΔΠ) φέτος το καλοκαίρι, “χαρίζοντας μια ημέρα από το καλοκαίρι τους στο δάσος”, όπως αποκαλείται η δράση της Ομάδας.

Όπως αναφέρει η “Καθημερινή”, οι κοπέλες, που βρίσκονται για τρεις μήνες έως τον Σεπτέμβριο στο Λιτόχωρο Πιερίας, στο πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράμματος πρακτικής άσκησης στους τομείς του τουρισμού και του περιβάλλοντος, ήρθαν σε επαφή με την εθελοντική δράση της ομάδας γνωρίζοντας συνεργάτες και κατοίκους που τις πληροφόρησαν σχετικά. Η δουλειά τους, όπως και των υπόλοιπων 480 εθελοντών, είναι να περνούν μερικές ώρες στα παρατηρητήρια των Νέων Πόρων και της Ελάφου, ειδοποιώντας την Πυροσβεστική σε περίπτωση φωτιάς.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024