Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Green Key στο ξενοδοχείο Fodele Beach & Water Park Holiday Resort

Τατιάνα Ρόκου - 26 Αύγουστος 2009, 00:00

Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ) βράβευσε το ξενοδοχείο Fodele Beach & Water Park Holiday Resort της εταιρίας<...>

Σ. Γιαννικάκης Α.Ε. του ομίλου GLK, με το περιβαλλοντικό  βραβείο GREEN KEY (Πράσινο Κλειδί).

Το GREEN KEY είναι ένα διεθνές πρόγραμμα που απονέμει ένα σήμα οικολογικής ποιότητας (eco label). Αποτελεί ένα σημαντικό θεσμό στο ζωτικό χώρο της βιομηχανίας του τουρισμού, αφού ευαισθητοποιεί και προτρέπει την υιοθέτηση φιλικών πρακτικών προς το περιβάλλον, που εγγυώνται την προστασία του και προάγουν την αειφορία.

Τα κριτήρια εστιάζουν στην περιβαλλοντική διαχείριση της τουριστικής μονάδας και στην περιβαλλοντική εκπαίδευση, που πρέπει να οργανώνεται για το προσωπικό, τους προμηθευτές και τους συνεργάτες της μονάδας που βραβεύεται με το GREEN KEY. Καλύπτουν τομείς που σχετίζονται με την κατανάλωση ενέργειας, την κατανάλωση νερού, τη διαχείριση των απορριμμάτων, κ.α.

Το πρόγραμμα GREEN KEY συντονίζεται από το διεθνές ίδρυμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης (Fee Foundation for the Environmental Education ), λειτουργεί σε 17 χώρες παγκοσμίως και εθνικός διαχειριστής του προγράμματος είναι η ΕΕΠΦ που φέτος για πρώτη φορά βράβευσε ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα που ικανοποιούν τα ανάλογα κριτήρια.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top