Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Νέο χειμερινό πρόγραμμα με συχνότερες πτήσεις για την Etihad Airways

Βίκυ Καραντζαβέλου - 28 Αύγουστος 2009, 00:00

Η Etihad Airways, ως μέρος του χειμερινού προγράμματός της 2009 / 2010, θα προσφέρει στους αεροπορικούς<...>

ταξιδιώτες μεγαλύτερη επιλογή πτήσεων και βελτιωμένες ανταποκρίσεις. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη νέα πτήση στην πόλη Χάιντεραμπαντ της Ινδίας και στις επιπλέον πτήσεις προς Αθήνα, Κωνσταντινούπολη, Βυρηττό, Κάιρο και Κατμαντού.

Από τα πιο σημαντικά σημεία του νέου αυτού προγράμματος, είναι η αύξηση των πτήσεων της Etihad προς τη Μεσόγειο και συγκεκριμένα προς Αθήνα και Κωνσταντινούπολη. Οι πτήσεις προς την ελληνική πρωτεύουσα θα αυξηθούν από τρεις σε πέντε την εβδομάδα από την 1η Νοεμβρίου 2009, ενώ θα διεξάγονται καθημερινά από την 1η Ιανουαρίου 2010, παρέχοντας έτσι ακόμα περισσότερες επιλογές πτήσεων στο συνεχώς αυξανόμενο ενδιαφέρον των Ελλήνων ταξιδιωτών που κινούνται από και προς το Aμπου Ντάμπι και ακόμα περισσότερες εβδομαδιαίες πτήσεις με ανταπόκριση προς τη Μελβούρνη και το Σύδνεϋ.
Οι πτήσεις προς Κωνσταντινούπολη θα αυξηθούν σε πέντε την εβδομάδα από την 1η Νοεμβρίου 2009.

Το νέο χειμερινό πρόγραμμα πτήσεων ξεκινάει την Κυριακή 25 Οκτωβρίου και μέχρι τον Ιανουάριο 2010 θα είναι σχεδόν 15 τοις εκατό πιο διευρυμένο από το αντίστοιχο περυσινό, με 950 προγραμματισμένες πτήσεις κάθε εβδομάδα. Οι νέες πτήσεις προς Χάιντεραμπαντ από το Νοέμβριο 2009 καθώς και για Σικάγο και Κέηπ Τάουν, αποτελούν τα πιο πρόσφατα δρομολόγια του δικτύου της Etihad Airways.

O James Hogan, Γενικός Διευθυντής της Etihad Airways, δήλωσε: “Το χειμερινό πρόγραμμα 2009 / 2010 επιβεβαιώνει την δέσμευσή μας στο να παρέχουμε μεγαλύτερο εύρος προορισμών στο παγκόσμιο δίκτυο των πτήσεων της Etihad Airways. Η αυξημένη συχνότητα των πτήσεων θα παρέχει στους ταξιδιώτες ακόμα περισσότερες επιλογές από και προς το Aμπου Ντάμπι, καθώς και καλύτερη σύνδεση με τους υπόλοιπους προορισμούς του δικτύου μας”.

Η Etihad Airways θα παραλάβει τρία ολοκαίνουρια Α320 αεροσκάφη κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, τα οποία θα υποστηρίξουν την αύξηση των δρομολογίων προς τους κοντινούς προορισμούς στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Ασία.

Ο κ. Hogan προσέθεσε: “Η αύξηση του στόλου της Etihad αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ανάπτυξης του δικτύου της εταιρείας και τα νέα αεροσκάφη Α320 στενής ατράκτου, τα οποία θα παραδοθούν τον χειμώνα, θα αξιοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο”.

Το δίκτυο της Etihad σε Μέση Ανατολή και Β. Αφρική, θα ενισχυθεί με επιπλέον πτήσεις από το Aμπου Ντάμπι προς τη Βυρηττό, με 18 πτήσεις την εβδομάδα από 14 και προς το Κάιρο με 10 πτήσεις την εβδομάδα από 7, ξεκινώντας από την 1η Ιανουαρίου 2010.

Το πρόγραμμα πτήσεων της Etihad για την Ασία θα ενδυναμωθεί με την αύξηση του αριθμού των πτήσεων προς το Κατμαντού, από 4 πτήσεις την εβδομάδα σε καθημερινές, σε μια προσπάθεια να αποκτήσει ακόμα περισσότερες επιλογές πτήσεων  το Ευρωπαϊκό ταξιδιωτικό κοινό.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top