Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
On the Beach

Αύξηση των κρατήσεων στην Τουρκία

Βίκυ Καραντζαβέλου - 28 Αύγουστος 2009, 00:00

Τα τελευταία στοιχεία για τις κρατήσεις του ηλεκτρονικού τουριστικού γραφείου On the Beach δείχνουν ότι η Τουρκία παρουσιάζει σημαντική αύξηση στην Βρετανική αγορά για τον Αύγουστο...

Τα τελευταία στοιχεία για τις κρατήσεις του ηλεκτρονικού τουριστικού γραφείου On the Beach δείχνουν ότι η Τουρκία παρουσιάζει<...>

σημαντική αύξηση στην Βρετανική αγορά για τον Αύγουστο.

Λίγο ο κακός καιρός στην Αγγλία, λίγο οι χαμηλές τιμές των προορισμών που δεν έχουν το ευρώ, οι παραλιακοί προορισμοί της Τουρκίας σημείωσαν σε σχέση με τον Αύγουστο του 2008 αύξηση από 27% στο Bodrum μέχρι και 31% στο Dalaman.

Τα τριάστερα ξενοδοχεία στο Μαρμαρά πουλούν 3 λίρες Αγγλίας το άτομο τη νύχτα, με αποτέλεσμα οι κρατήσεις να απογειωθούν τις τελευταίες μέρες.

Σε παρόμοια επίπεδα βρίσκεται και η Αίγυπτος που σημειώνει αύξηση των κρατήσεων στο Sharm El Sheikh 21%. Είναι λοιπόν ξεκάθαρο ότι όλο και περισσότεροι τουρίστες στρέφονται στους εκτός ευρωζώνης προορισμούς. Παρόλαυτα, και η Ισπανία σημείωσε 7% αύξηση στις ηλεκτρονικές κρατήσεις μέσω του On the Beach.

Ο κ. Simon Cooper δήλωσε ότι «Ενώ για πολλούς προορισμούς ο Αύγουστος ήταν ένας μέτριος μήνας, οι εκτός ευρωζώνης προορισμοί πήγαν πολύ καλύτερα. Αναμένουμε ότι ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας καλός μήνας, ιδίως στο last minute.»

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top