Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΑύξηση των κρατήσεων στην Τουρκία
On the Beach

Αύξηση των κρατήσεων στην Τουρκία

Τα τελευταία στοιχεία για τις κρατήσεις του ηλεκτρονικού τουριστικού γραφείου On the Beach δείχνουν ότι η Τουρκία παρουσιάζει σημαντική αύξηση στην Βρετανική αγορά για τον Αύγουστο…

Τα τελευταία στοιχεία για τις κρατήσεις του ηλεκτρονικού τουριστικού γραφείου On the Beach δείχνουν ότι η Τουρκία παρουσιάζει<...> σημαντική αύξηση στην Βρετανική αγορά για τον Αύγουστο.

Λίγο ο κακός καιρός στην Αγγλία, λίγο οι χαμηλές τιμές των προορισμών που δεν έχουν το ευρώ, οι παραλιακοί προορισμοί της Τουρκίας σημείωσαν σε σχέση με τον Αύγουστο του 2008 αύξηση από 27% στο Bodrum μέχρι και 31% στο Dalaman.

Τα τριάστερα ξενοδοχεία στο Μαρμαρά πουλούν 3 λίρες Αγγλίας το άτομο τη νύχτα, με αποτέλεσμα οι κρατήσεις να απογειωθούν τις τελευταίες μέρες.

Σε παρόμοια επίπεδα βρίσκεται και η Αίγυπτος που σημειώνει αύξηση των κρατήσεων στο Sharm El Sheikh 21%. Είναι λοιπόν ξεκάθαρο ότι όλο και περισσότεροι τουρίστες στρέφονται στους εκτός ευρωζώνης προορισμούς. Παρόλαυτα, και η Ισπανία σημείωσε 7% αύξηση στις ηλεκτρονικές κρατήσεις μέσω του On the Beach.

Ο κ. Simon Cooper δήλωσε ότι «Ενώ για πολλούς προορισμούς ο Αύγουστος ήταν ένας μέτριος μήνας, οι εκτός ευρωζώνης προορισμοί πήγαν πολύ καλύτερα. Αναμένουμε ότι ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας καλός μήνας, ιδίως στο last minute.»

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024