Τελευταία νέα
ΑρχικήΠεριβάλλονΕταιρίεςΒράβευση του Aldemar Olympian Village με το Green Key
Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Mare Verde

Βράβευση του Aldemar Olympian Village με το Green Key

Το διεθνές βραβείο / Σήμα Ποιότητας Green Key του Ιδρύματος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Fee-Foundation for the Environmental Education) απενεμήθη πρόσφατα στο ξενοδοχειακό συγκρότημα του Ομίλου Aldemar, Olympian Village, στη Σκαφιδιά του […]

Το διεθνές βραβείο / Σήμα Ποιότητας Green Key του Ιδρύματος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Fee-Foundation for the<...> Environmental Education) απενεμήθη πρόσφατα στο ξενοδοχειακό συγκρότημα του Ομίλου Aldemar, Olympian Village, στη Σκαφιδιά του Νομού Ηλείας.

Το Green Key αποτελεί, παγκοσμίως, σύμβολο ποιότητας, περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και οικολογικής διαχείρισης (eco label) των ξενοδοχειακών μονάδων που συμμετέχουν σ’αυτό και ξεκινά φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα με Εθνικό χειριστή την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης.

Το Aldemar Olympian Village συγκαταλέγεται στις πρώτες ξενοδοχειακές μονάδες της χώρας που βραβεύτηκαν από την Εθνική Επιτροπή Κρίσεων του Green Key και αξιολογήθηκαν, έπειτα από αίτησή τους, ως προς τις περιβαλλοντικές τους πρακτικές, βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων που προβλέπει το πρόγραμμα.

Τα κριτήρια εστιάζουν στην περιβαλλοντική διαχείριση της τουριστικής μονάδας και στην περιβαλλοντική εκπαίδευση, που πρέπει να οργανώνεται για τους επισκέπτες, το προσωπικό, τους προμηθευτές και τους συνεργάτες της μονάδας που βραβεύεται με το Green Key. Καλύπτουν τομείς που σχετίζονται με την κατανάλωση ενέργειας, την κατανάλωση νερού, τη διαχείριση των απορριμμάτων, τη χρήση φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων προσωπικής καθαριότητας και απορρυπαντικών, την ποιότητα της τροφής και των ποτών, τη μετατροπή των ελεύθερων χώρων σε χώρους πρασίνου και επιπλέον την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση.

Μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης “Mare Verde”, οι ξενοδοχειακές μονάδες του Ομίλου Aldemar και το προσωπικό τους κάθε χρόνο εξοικονομούν και προστατεύουν πολύτιμους φυσικούς πόρους, συμβάλλουν στην καθαριότητα των ακτών και μεταφέρουν το μήνυμα της οικολογικής συνείδησης σε πελάτες, συνεργάτες, προμηθευτές και στην τοπική κοινωνία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024