Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΑίθριες Νύχτες στο Αίθριο των Μουσών
Με τη χορηγία του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού

Αίθριες Νύχτες στο Αίθριο των Μουσών

Και τον Σεπτέμβρη αυτό, για έκτη συνεχή χρονιά, ο φιλόξενος και δροσερός χώρος του Αιθρίου των Μουσών, φυσική προέκταση του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών προς το ύπαιθρο, φιλοδοξεί να προσελκύσει το […]

Και τον Σεπτέμβρη αυτό, για έκτη συνεχή χρονιά, ο φιλόξενος και δροσερός χώρος του Αιθρίου των Μουσών, φυσική<...> προέκταση του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών προς το ύπαιθρο, φιλοδοξεί να προσελκύσει το κοινό με καλλιτεχνικές εκδηλώσεις υψηλής αισθητικής και στόχο την προώθηση της σύγχρονης ελληνικής μουσικής.

Με τη χορηγία του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού οργανώνονται και φέτος οι εκδηλώσεις στον εντυπωσιακό χώρο του Αίθριου. Πρόκειται για τη συνέχεια της γόνιμης συνεργασίας του Μεγάρου Μουσικής με το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της προώθησης του πολιτιστικού τουρισμού. Χορηγοί επικοινωνίας των εκδηλώσεων “Αίθριες Νύχτες στο Αίθριο των Μουσών” είναι το MEGA, Το Βήμα, Το Βήμα της Κυριακής και ο Δίεση 101,3 fm.

Δημοφιλείς Έλληνες καλλιτέχνες, όπως ο Μπάμπης Στόκας, οι Raining Pleasure, η Ελεονώρα Ζουγανέλη με τους Imam Baildi, η Αθηνά Ανδρεάδη και η Μάρθα Φριντζήλα παρουσιάζουν τη δουλειά τους, καλούν συναδέλφους φίλους τους στη σκηνή και τραγουδούν μαζί τους αλλά και με το κοινό γνωστά και αγαπημένα τραγούδια τους από τις 8 έως τις 22 του Σεπτέμβρη.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια των εκδηλώσεων έχει η Aννα Νταλάρα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024