Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & Προβολή10 χρόνια Μουσείου Λαογραφίας και Χριστιανικής Τεχνης στην Ανδρο
Εκδήλωση στα πλαίσια του προγράμματος Τουρισμός-Πολιτισμός

10 χρόνια Μουσείου Λαογραφίας και Χριστιανικής Τεχνης στην Ανδρο

Με επιτυχία γιορτάστηκαν τα 10 χρόνια από την ίδρυση του Μουσείου Λαογραφίας και Χριστιανικής Τέχνης (Παλαιό Παγοποιείο Μαντζαβελάκη) που βρίσκεται στη Χώρα της Aνδρου Κάθε χρόνο στο Μουσείο διοργανώνονται πρωτότυπες […]

Με επιτυχία γιορτάστηκαν τα 10 χρόνια από την ίδρυση του Μουσείου Λαογραφίας και Χριστιανικής Τέχνης (Παλαιό Παγοποιείο Μαντζαβελάκη) που<...> βρίσκεται στη Χώρα της Aνδρου Κάθε χρόνο στο Μουσείο διοργανώνονται πρωτότυπες εικαστικές εκδηλώσεις και διεθνή συνέδρια, με σκοπό την προβολή της ιστορίας και του πολιτισμού του νησιού και των κατοίκων του. Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν από την Αθήνα, όπου έγινε συζήτηση με θέμα “Η Σημασία των Μουσείων στην Ανάπτυξη του Τουρισμού”. Συμμετείχαν άνθρωποι του πνεύματος, αλλά και της τουριστικής αγοράς. Κορυφώθηκαν δε στην Aνδρο με την έκθεση φωτογραφίας “Στιγμιότυπα φωτός της Aνδρου από πέντε δημοσιογράφους-σύγχρονους περιηγητές”. Οι δημοσιογράφοι “Γιάννης Ντρενογιάννης”, “Βάλυ Βαϊμάκη”, “Νίκος Μαστροπαύλος”, “Ιωάννα Παραβάλου”, “Σίσσυ Νίκα” εμπνεύστηκαν από την ομορφιά και το ιδιαίτερο φως του νησιού, έκαναν φωτογραφικό σαφάρι και τώρα “εκθέτουν τη δουλειά τους».

Στη δεξίωση που ακολούθησε στους κήπους του ξενοδοχείου “Παράδεισος” πολυπληθείς καλεσμένοι από τον κόσμο του πνεύματος, της ναυτιλίας και των επιχειρήσεων, απόλαυσαν αυθεντικές ανδριώτικες γεύσεις με βάση το βασιλικό της Aνδρου, δοσμένες με μια πιο σύγχρονη ματιά από το βραβευμένο executive chef “Βασίλη Μήλιο.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πρόγραμμα “Τουρισμός-Πολιτισμός”, που σκοπό έχει την προβολή του νησιού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και την ανάδειξή του σε γαστρονομικό προορισμό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024