Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Μετατροπή της μαγειρικής εμπειρίας σε μια υπέροχη συνολικά διαδικασία

Νέο Libero Point από την Electrolux Professional

Βίκυ Καραντζαβέλου - 08 Σεπτέμβριος 2009, 00:00

Το νέο Libero Point της Electrolux Professional έχει ένα συγκεκριμένο στόχο: να μετατρέψει την μαγειρική<...>

εμπειρία σε μια υπέροχη συνολικά διαδικασία, επιτρέποντας έτσι στους Chefs να προετοιμάσουν και να σερβίρουν φρέσκα και φίνα πιάτα για όλους, οπουδήποτε και σε χρόνο ρεκόρ! Η “κουζίνα σε πρώτο πλάνο” είναι η “άποψη” που ενέπνευσε τους σχεδιαστές της Electrolux Professional να δημιουργήσουν το νέο Libero Point: ο χώρος της κουζίνας γίνεται το επίκεντρο του εστιατορίου και ανοίγεται μπροστά στους πελάτες, οι οποίοι μπορούν πλέον να είναι παρόντες κατά τη δημιουργία των πιάτων, ακόμη και να βοηθήσουν τον Chef.

Γρήγορο, ασφαλές, αποτελεσματικό, ευέλικτο: αυτές είναι τα χαρακτηριστικά του νέου Libero Point, της συμπαγούς κινητής μονάδας της Electrolux Professional, σχεδιασμένο να είναι απολύτως συμβατό με τις συσκευές Libero Line (grill, επαγωγικές εστίες, επαγωγικό Wok και κεραμικές εστίες) και τις συσκευές της σειράς Libero Υψηλής Απόδοσης (ΥΑ), μια γκάμα που δημιουργήθηκε για να εξασφαλίζει υψηλού επιπέδου επιδόσεις και εξαιρετικά αποτελέσματα όσον αφορά την μαγειρική διαδικασία, την ομοιομορφία στο μαγειρικό αποτέλεσμα σε σύντομο χρόνο. (το Υψηλής Απόδοσης Grill διαθέτει συνολική ισχύ 8 kW, ενώ το Υψηλής Απόδοσης Επαγωγικό Wok διαθέτει ισχύ 5 kW). 

Το τριπλό σύστημα φιλτραρίσματος μειώνει τις εκπομπές που προέρχονται από τις μαγειρικές επιφάνειες, με το πέρασμα των καπνών μέσα από κάθε φίλτρο το οποίο ενεργοποιείται στη σειρά, με αποτέλεσμα την εξαγωγή φρέσκου αέρα:
- φίλτρο τύπου “λαβύρινθος”: τα μεγαλύτερα σωματίδια ατμού και λίπους, απορροφούνται και στη συνέχεια συγκεντρώνεται στο συλλέκτη λίπους. Ολόκληρο το σύστημα μπορεί εύκολα να αποσυναρμολογηθεί και να πλυθεί και στο πλυντήριο πιάτων.
- φίλτρο από ειδικό ύφασμα: αιχμαλωτίζει τα μικρότερα σωματίδια, χάρη στην ιδιαίτερη σύνθεση του. Το φίλτρο αυτό μπορεί επίσης να αφαιρεθεί εύκολα για αντικατάσταση.
- Φίλτρο Ζεόλιθου: το ορυκτό αυτό με πολύ πορώδη υφή, απορροφά τα υπόλοιπα πτητικών σωματιδίων, αφαιρώντας έτσι τις κακές οσμές που δημιουργούνται κατά τη διάρκεια της μαγειρικής διαδικασίας. Ο καθαρισμός είναι εύκολος. Απλά αποσυναρμολογείται και τοποθετείται στους 220°C σε φούρνο για 120 λεπτά, χωρίς να χρησιμοποιηθεί κάποιο είδους χημικού πρόσθετου: μια ακόμη “πράσινης” λύση της Electrolux Professional!

Το Libero Point έχει εμπλουτιστεί με μια ποικιλία από αξεσουάρ, για να γίνει ακόμη πιο ευέλικτο και να καταστεί το έργο του Chef ευκολότερο… δηλαδή να “φανεί” η προσωπικότητα του.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top