Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileH Eurotel Hospitality πιστοποιήθηκε ως Microsoft Gold Certified Partner
Μέλος των κορυφαίων συνεργατών της Microsoft

H Eurotel Hospitality πιστοποιήθηκε ως Microsoft Gold Certified Partner

Η Eurotel Hospitality, εταιρεία παροχής λύσεων πληροφορικής για τους χώρους της φιλοξενίας και της εστίασης, ανακοινώνει ότι πιστοποιήθηκε πρόσφατα ως Microsoft Gold Certified Partner για τους τομείς εξειδίκευσης Unified Communications […]

Η Eurotel Hospitality, εταιρεία παροχής λύσεων πληροφορικής για τους χώρους της φιλοξενίας και της εστίασης, ανακοινώνει<...> ότι πιστοποιήθηκε πρόσφατα ως Microsoft Gold Certified Partner για τους τομείς εξειδίκευσης Unified Communications Solutions, ISV/Software Solutions και Small Business Specialist Community.

Ως Gold Certified Partner, η Eurotel Hospitality αποτελεί πλέον μέλος των κορυφαίων συνεργατών της Microsoft, παρέχοντας υπηρεσίες και προϊόντα πληροφορικής υψηλών προδιαγραφών. Η πιστοποίηση αυτή είναι αποτέλεσμα της βαθιάς γνώσης και εξειδίκευσης που διαθέτει το ανθρώπινο δυναμικό της Eurotel Hospitality, προκειμένου να υλοποιήσει με επιτυχία έργα που βασίζονται σε τεχνολογίες και εφαρμογές της Microsoft.

Η σημαντική αυτή διάκριση της Eurotel Hospitality ως Gold Certified Partner διευρύνει τις διαθέσιμες λύσεις που παρέχει η εταιρεία μέσω των προϊόντων και των τεχνολογιών της Microsoft, τα οποία μπορεί πλέον να προμηθεύει να εγκαθιστά και να υποστηρίζει άμεσα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024