Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Σύνοδοι Κορυφής προμηθευτών σε 19 πόλεις σε Ευρώπη και Αφρική

Η Expedia ενισχύει τους δεσμούς με τους συνεργάτες της μέσω Συνόδων Κορυφής

Θοδωρής Κουμέλης - 08 Σεπτέμβριος 2009, 00:00

Η Expedia Partner Services Group (PSG), ο κεντρικός κόμβος επαφής για τους ταξιδιωτικούς προμηθευτές να έχουν πρόσβαση στην παγκόσμια<...>

αγορά των ηγετικών τουριστικών σημάτων της Expedia, πραγματοποιεί Συνάντηση Κορυφής Προμηθευτών στη Λεμεσό της Κύπρου σήμερα, 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00. Οι σύνοδοι αυτές είναι ένας τρόπος για την Expedia να δείξει την πίστη της στους συνεταίρους της, της τουριστικής βιομηχανίας. Οι πιο σημαντικοί ξενοδόχοι της αγοράς και αντιπρόσωποι της Expedia θα παρευρεθούν στη Σύνοδο αυτή, για να αναλύσουν τις εξελίξεις και να συζητήσουν για το πώς οι επιδόσεις της τουριστικής βιομηχανίας θα εξελιχθούν το 2010, με βάση τις σημερινές προβλέψεις και τα διαθέσιμα στοιχεία.

“Οι σύνοδοι κορυφής προμηθευτών είναι μια μεγάλη ευκαιρία συνάθροιση των στελεχών της αγοράς”, δήλωσε ο Diego Lofeudo, Regional Director Market Management για την Expedia στην Ανατ. Μεσόγειο και την Αφρική. “Η Expedia επενδύει συνεχώς σε εταίρους. Αυτές οι σύνοδοι κορυφής είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα της δέσμευσής μας προς την ξενοδοχειακή βιομηχανία”.
Περίπου 120 προμηθευτές της τουριστικής βιομηχανίας -μεταξύ των οποίων ξενοδοχεία, αεροπορικές εταιρείες, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, συμβούλια τουρισμού- καλούνται από την Expedia να συμμετάσχουν στη Σύνοδο που διοργανώνεται στο Amathus Beach Hotel Limassol. Αυτή είναι η πρώτη από τις 19 εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τους προσεχείς μήνες στις εξής χώρες: Νότια Αφρική, Αίγυπτο, Ισραήλ, Μάλτα, Κύπρος, Μαρόκο, Τυνησία, Κένυα και Τανζανία.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top