Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣυνάντηση ουγγρικής αντιπροσωπείας με τον Π. Ψωμιάδη
Συνεργασία με την Ουγγαρία σε τουρισμό και μεταφορές

Συνάντηση ουγγρικής αντιπροσωπείας με τον Π. Ψωμιάδη

Συνάντηση του νομάρχη Θεσσαλονίκης, κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη, με τον υφυπουργό Εθνικής Οικονομίας και Ανάπτυξης της Ουγγαρίας, Ζόλταν Μέστερ πραγματοποιήθηκε χθες, παρουσία του πρέσβη της Ουγγαρίας στην Ελλάδα, του προέδρου του […]

Συνάντηση του νομάρχη Θεσσαλονίκης, κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη, με τον υφυπουργό Εθνικής Οικονομίας και Ανάπτυξης<...> της Ουγγαρίας, Ζόλταν Μέστερ πραγματοποιήθηκε χθες, παρουσία του πρέσβη της Ουγγαρίας στην Ελλάδα, του προέδρου του Ουγγρικού Οργανισμού Προώθησης Εξαγωγών και του επίτιμου πρόξενου της Ουγγαρίας στη Θεσσαλονίκη, κ. Δημήτρη Τακά.
Η ουγγρική αντιπροσωπεία συζήτησε με τον κ. Ψωμιάδη ζητήματα συνεργασίας στους τομείς του τουρισμού, των μεταφορών και των επιχειρήσεων. Ειδικά για τον τομέα των μεταφορών, ο κ. Μέστερ επισήμανε την ανάγκη να προωθηθεί η σιδηροδρομική σύνδεση του λιμανιού της Θεσσαλονίκης με την Ουγγαρία, ώστε να διευκολυνθούν οι μεταφορές μέσω Δούναβη, σχέδιο που δρομολογείται μέσα από ευρωπαϊκά προγράμματα.

Ακόμη, η ουγγρική Csaba Metal ZRt. Femszerkezet Gyar παρουσίασε ένα μικρό και ευέλικτο λεωφορείο, που χωρά 25 καθιστούς και τριάντα όρθιους επιβάτες και πληροί τα νέα, αυστηρότερα όρια εκπομπών ρύπων, που ορίζει το πρότυπο Euro 5 της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πρόκειται για το πρωτότυπο λεωφορείο Urbanus.

Το όχημα παρουσιάζεται φέτος στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, ξεκινά συνεργασία της εταιρείας με την ελληνική εταιρεία αμαξωμάτων και μεταφορικών μέσων Νικ. Κιολεϊδης ΑΕΒΕ, προκειμένου τα λεωφορεία να κατασκευάζονται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Βόλο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024