Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Umwelt champion of the year 2009

Τo Apollonia Beach Resort & spa βραβεύεται από την TUI

Βίκυ Καραντζαβέλου - 14 Σεπτέμβριος 2009, 00:00

O μεγαλύτερος τουριστικός οργανισμός της Ευρώπης βραβεύει για ακόμα μια φορά το ξενοδοχείο Apollonia Beach Resort & spa στην<...>

Αμμουδάρα Ηρακλείου Κρήτης. Πρόκειται για το “Umwelt champion of the year 2009” που απονέμεται στα 100 πρώτα ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο που έχουν υιοθετήσει “πράσινη πολιτική” με βασικό άξονα την προστασία του περιβάλλοντος. Το ξενοδοχείο Apollonia Beach Resort & spa βραβεύθηκε επίσης φέτος με το “Green Key”, καθώς επίσης με το Europe’s eco-label ύστερα από ομόφωνη απόφαση της 3ης Απριλίου 2009 του Ανώτατου Συμβούλιου Απονομής Οικολογικού Σήματος (ΑΣΑΟΣ) του ΥΠΕΧΩΔΕ. To Apollonia είναι διαπιστευμένο με το περιβαλλοντικό ISO 14001 από τη TUV NORD. Τα τελευταία 6 χρόνια επίσης η παραλία του ξενοδοχείου βραβεύεται για περισσότερα από 15 χρόνια με την Γαλάζια σημαία της Ευρώπης από τη Feee.

Για τα τουριστικά καταλύματα στα οποία έχει απονεμηθεί το Ευρωπαϊκό Οικολογικό Σήμα σημαίνει ότι η επιχείρηση έχει περιορίσει την κατανάλωση ενέργειας, έχει περιορίσει την κατανάλωση νερού, έχει μειώσει τα παράγωγα αποβλήτων, προωθεί τη χρήση  ανανεώσιμων πόρων και ουσιών που είναι λιγότερο επιβλαβείς για το περιβάλλον και προωθεί την περιβαλλοντική ενημέρωση και εκπαίδευση.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top