Τελευταία νέα
ΑρχικήΠεριβάλλονΕταιρίεςΤo Apollonia Beach Resort & spa βραβεύεται από την TUI
Umwelt champion of the year 2009

Τo Apollonia Beach Resort & spa βραβεύεται από την TUI

O μεγαλύτερος τουριστικός οργανισμός της Ευρώπης βραβεύει για ακόμα μια φορά το ξενοδοχείο Apollonia Beach Resort & spa στην Αμμουδάρα Ηρακλείου Κρήτης. Πρόκειται για το “Umwelt champion of the year […]

O μεγαλύτερος τουριστικός οργανισμός της Ευρώπης βραβεύει για ακόμα μια φορά το ξενοδοχείο Apollonia Beach Resort & spa στην<...> Αμμουδάρα Ηρακλείου Κρήτης. Πρόκειται για το “Umwelt champion of the year 2009” που απονέμεται στα 100 πρώτα ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο που έχουν υιοθετήσει “πράσινη πολιτική” με βασικό άξονα την προστασία του περιβάλλοντος. Το ξενοδοχείο Apollonia Beach Resort & spa βραβεύθηκε επίσης φέτος με το “Green Key”, καθώς επίσης με το Europe’s eco-label ύστερα από ομόφωνη απόφαση της 3ης Απριλίου 2009 του Ανώτατου Συμβούλιου Απονομής Οικολογικού Σήματος (ΑΣΑΟΣ) του ΥΠΕΧΩΔΕ. To Apollonia είναι διαπιστευμένο με το περιβαλλοντικό ISO 14001 από τη TUV NORD. Τα τελευταία 6 χρόνια επίσης η παραλία του ξενοδοχείου βραβεύεται για περισσότερα από 15 χρόνια με την Γαλάζια σημαία της Ευρώπης από τη Feee.

Για τα τουριστικά καταλύματα στα οποία έχει απονεμηθεί το Ευρωπαϊκό Οικολογικό Σήμα σημαίνει ότι η επιχείρηση έχει περιορίσει την κατανάλωση ενέργειας, έχει περιορίσει την κατανάλωση νερού, έχει μειώσει τα παράγωγα αποβλήτων, προωθεί τη χρήση ανανεώσιμων πόρων και ουσιών που είναι λιγότερο επιβλαβείς για το περιβάλλον και προωθεί την περιβαλλοντική ενημέρωση και εκπαίδευση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024