Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ανακαίνιση της νέας κουζίνας του 58 Tour Eiffel

H Electrolux Professional και η Molteni στο πύργο του Αιφελ

Βίκυ Καραντζαβέλου - 15 Σεπτέμβριος 2009, 00:00

Μετά  την επιτυχία του εστιατορίου “Ιούλιος Βερν”, η Electrolux και η Molteni έχουν ανακαινίσει την νέα κουζίνα<...>

της δυναστείας του Alain Ducasse: το εστιατόριο “58 Tour Eiffel”. Και τα δύο εστιατόρια βρίσκονται στο Πύργο του Aιφελ: το νέο “58 Tour Eiffel” βρίσκεται στο πρώτο όροφο, ενώ το “Ιούλιος Βερν” στο δεύτερο.

Η ατμόσφαιρα ενός αεροσκάφους αγκυροβολημένο επάνω από το Παρίσι είναι μεγαλεπήβολη, τα μεγάλα παράθυρα  - φινιστρίνια που ατενίζουν επάνω στον Σηκουάνα και το Trocadiro στη μια πλευρά και την ειλικρινά συναρπαστική εσωτερική διαμόρφωση του ίδιου του πύργου από την άλλη. Κατά την είσοδο του επισκέπτη - πελάτη, η προσοχή επικεντρώνεται σε ένα κόκκινο κεντρικό χειροποίητο μπλοκ, “προσωπικής” παραγγελίας κουζίνας Molteni.

Ένα αριστούργημα 8 τ.μ. εξοπλισμένο με συμπαγή πλάκα 2 εστιών επικάλυψης ecotop, 2 μπαιν μαρί, 2 πλατώ λείας επιφάνειας, 1 βραστήρα ζυμαρικών, 1 φριτέζα, 2 φούρνους, 4 θερμαινόμενα ντουλάπια, 2 συρτάρια ζεστής συντήρησης και 3 σαλαμάνδρες.
Για να ολοκληρωθεί το όλο έργο, η Electrolux Professional πρόσθεσε: σύστημα εξαερισμού, 2 φούρνους combi 20 GN, “προσωπικής” παραγγελίας ανοξείδωτες κατασκευές προετοιμασίας στην αισθητική της Molteni, διάφορα ψυγεία και καταψύκτες, ένα πλυντήριο πιάτων – ποτηριών και ένα πλυντήριο πιάτων – ποτηριών – σκευών τύπου flight type.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top