Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΤρίτο πλοίο στον στόλο της Crystal

Τρίτο πλοίο στον στόλο της Crystal

H εταιρία κρουαζιερών Crystal Cruises ανακοίνωσε τα σχέδιά της για την κατασκευή τρίτου πλοίου, το οποίο θα αρχίσει την λειτουργία του τον Ιούνιο του 2003. Το πλοίο δεν έχει ονομαστεί […]

H εταιρία κρουαζιερών Crystal Cruises<.> ανακοίνωσε τα σχέδιά της για την κατασκευή τρίτου πλοίου<...>, το οποίο θα αρχίσει την λειτουργία του τον Ιούνιο του 2003. Το πλοίο δεν έχει ονομαστεί ακόμα, αλλά θα έχει χωρητικότητα 1,080 επιβατών.

Οι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, όταν θα ξεκινήσει να εκτελεί κρουαζιέρες το πλοίο, τριών ειδών κουζίνες. Ιταλική, ασιατική, και ένα sushi bar. Επίσης, θα υπάρχει και μια τέταρτη επιλογή για όσους θέλουν να απολαμβάνουν το δείπνο τους δίπλα στην πισίνα.

Οι ανέσεις που θα προσφέρει το πλοίο και σε άλλους τομείς εκτός από το φαγητό θα είναι πολλές. Μέσα σε αυτές είναι μια αίθουσα με computers η οποία θα ονομάζεται university@sea, και θα δίνει στους επιβάτες την δυνατότητα να κάνουν χρήση του Internet επί 24ώρου βάσεως.

Ο πρόεδρος της Crystal Cruises δήλωσε ότι στόχος τους είναι με την κυκλοφορία του νέου πλοίου, να γίνει η αρχή μιας νέας ανανεωμένης σειράς πλοίων, μετά από τα δύο πρώτα της εταιρίας, το Crystal Harmony και το Crystal Symphony.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024