Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΟλοκληρώθηκε η εξαγορά της Eurostar ATEBE από την Express Holidays
Το τίμημα της εξαγοράς έφτασε τα 5 εκατ. ευρώ

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Eurostar ATEBE από την Express Holidays

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Express Holidays ΑΕ, ολοκλήρωσε την εξαγορά του 49% της Eurostar ΑΤΕΒΕ, της θυγατρικής εταιρείας του Ομίλου ΔΟΛ, που διαχειρίζεται τα τουριστικά πρακτορεία Travel Plan και Triaena Travel, […]

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Express Holidays ΑΕ, ολοκλήρωσε την εξαγορά του 49% της Eurostar ΑΤΕΒΕ, της θυγατρικής εταιρείας του<...> Ομίλου ΔΟΛ, που διαχειρίζεται τα τουριστικά πρακτορεία Travel Plan και Triaena Travel, έναντι τιμήματος 5 εκατ. ευρώ.

Με την απόκτηση της συμμετοχής του 49% ο νέος μέτοχος Express Holidays αναλαμβάνει και το management της εταιρείας με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Express Holidays κ. Γιώργο Δασκαλάκη να ασκεί πλέον τα καθήκοντα του διευθύνοντος συμβούλου στη Eurostar. Στόχος πλέον των δύο εταιρειών, πέρα από την αναμενόμενη αύξηση των αντίστοιχων μεριδίων στην εγχώρια και διεθνή τουριστική βιομηχανία, είναι η έμφαση στον εισερχόμενο τουρισμό, ενέργεια η οποία θα υποστηριχθεί με την συμμετοχή του ομίλου στη Διεθνή Έκθεση World Travel Market, στο Λονδίνο.

Σε δήλωσή του, ο κ. Δασκαλάκης, αναφέρει: “Νιώθω περήφανος που δύο περίπου χρόνια μετά την εξαγορά των ταξιδιωτικών γραφείων της Carrefour και τη δημιουργία του μεγαλύτερου και ταχύτερα αναπτυσσόμενου δικτύου παροχής ταξιδιωτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, προχωράμε στο επόμενο βήμα που είναι εκμετάλλευση συνεργιών με μεγάλους επιχειρηματικούς Ομίλους, όπως τα ΚΑΕ, σχεδιάζοντας και οργανώνοντας καινοτόμα προϊόντα για την ελληνική και διεθνή αγορά. Έχοντας πάντα σαν στόχο την απόλυτη ικανοποίηση και την προσφορά μοναδικών προνομίων στους πελάτες μας σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο και ανταγωνιστικό περιβάλλον συνεχίζουμε και θα συνεχίσουμε να βρίσκουμε έξυπνες, πρωτοπόρες και συμφέρουσες λύσεις που θα προτρέπουν τον κόσμο να ταξιδέψει. Όλες αυτές οι στρατηγικές συμμαχίες δεν θα μπορούσαν να επιτευχθούν εάν δεν είχαμε την αμέριστη επιχειρηματική υποστήριξη του κ. Βίκτωρα Ρέστη, τον οποίο και ευχαριστώ προσωπικά”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024