Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Η Electrolux Professional εξόπλισε πλήρως το ξενοδοχείο

Το ξενοδοχείο Mardan Palace επέλεξε τη Molteni

Βίκυ Καραντζαβέλου - 22 Σεπτέμβριος 2009, 00:00

Ένα από τα πιο μαγευτικά και φημισμένα ξενοδοχεία αναψυχής στην Τουρκία, το Mardan Palace, εγκαινιάστηκε στις 23 Μαΐου του 2009.<...>

Η Electrolux Professional εξόπλισε πλήρως το ξενοδοχείο με μηχανήματα μαζικής εστίασης και εξοπλισμού πλύσης και φροντίδας ιματισμού: την κυρίως κουζίνα, 2 κουζίνες συνεστιάσεων, 16 εστιατόρια, 32 μπαρ και χώρους αναψυχής και καφέ, καθώς και ένα κεντρικό πλυντήριο με ικανότητα πλύσης 10.000 κιλών.
 
Ανάμεσα στα εγκατεστημένα μηχανήματα, 19 κεντρικά μπλοκ – σταθμοί μαγειρικής με μηχανήματα thermaline, 12 φούρνοι εκ των οποίων άλλοι air-o-steam και άλλοι air-o-speed υψηλής ταχύτητας, 8 ταχυψύκτες – ταχυκαταψύκτες, 150 ψυγεία και καταψύκτες τεχνολογίας Smart και 60 πλυντηρίων πιάτων εκ των οποίων ένα flight type.

Εάν αυτό δεν είναι αρκετό, υπάρχουν επίσης 7 χειροποίητες “προσωπικής” παραγγελίας κουζίνες Molteni που υπογραμμίζουν το γόητρο και την πολυτέλεια αυτού του θεσπέσιου ονειρικού παλατιού. Μεταξύ των VIP φιλοξενουμένων στην τελετή εγκαινίων, παρευρίσκονταν και οι Mariah Carey, Seal, Monica Belluci, Sharon Stone, Paris Hilton, Tom Jones, οι Πρόεδροι των χωρών Καζακστάν και Αζερμπαϊτζάν και πολλοί υπουργοί της κυβέρνησης της Τουρκίας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top