Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΔεσμοί Αίματος από την Attica Group
Ενέργειες Κοινωνικής Ευθύνης

Δεσμοί Αίματος από την Attica Group

Ο Όμιλος Attica Group εγκαινιάζει το θεσμό της εθελοντικής αιμοδοσίας των εργαζομένων του Ομίλου με στόχο την δημιουργία Τράπεζα Αίματος. Η ενέργεια με τίτλο “Δεσμοί Αίματος” έχει σκοπό: 1. Να […]

Ο Όμιλος Attica Group εγκαινιάζει το θεσμό της εθελοντικής αιμοδοσίας των εργαζομένων του Ομίλου<...> με στόχο την δημιουργία Τράπεζα Αίματος. Η ενέργεια με τίτλο “Δεσμοί Αίματος” έχει σκοπό:
1. Να εξασφαλίσει επάρκεια αίματος στους κατοίκους των νησιών της άγονης γραμμής που εξυπηρετεί η εταιρεία.
2. Να εξασφαλίσει επάρκεια αίματος στους εργαζομένους του Ομίλου και των προσώπων του συγγενικού τους περιβάλλοντος σε περίπτωση ανάγκης.
3. Να προαχθούν οι έννοιες και οι αξίες της εθελοντικής αιμοδοσίας και να ενισχυθεί το πνεύμα αλληλεγγύης των εργαζομένων στα γραφεία, στα πλοία, στα πρακτορεία και στα νησιά.

Εργαζόμενοι στην ξηρά, πληρώματα και συνεργάτες έδειξαν έμπρακτα την ευαισθησία τους διαθέτοντας λίγα λεπτά από το χρόνο τους, συμμετέχοντας στις “οργανωμένες ημέρες αιμοδοσίας” που πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία της Attica Group σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών “Γ. Γεννηματάς”. Με την συμμετοχή τους ενίσχυσαν ανθρώπινα και αληθινά τις έννοιες και τις αξίες της εθελοντικής αιμοδοσίας, καθώς η Τράπεζα Αίματος που δημιουργείται δεν “ανήκει” μόνο στους ιδίους και στα συγγενικά τους πρόσωπα, αλλά και στους νησιώτες της χώρας μας.

Ο Όμιλος Attica Group, που με τα δρομολόγια εσωτερικού των πλοίων Blue Star Ferries και Superfast Ferries ταξιδεύει καθημερινά στο Αιγαίο και στην Αδριατική θάλασσα και έρχεται σε επαφή με τους ανθρώπους κάθε τόπου, αντιλαμβάνεται την αιμοδοσία ως πράξη υπευθυνότητας, προσφοράς και, πάνω απΆόλα, αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο που έχει ανάγκη, ευελπιστώντας τα επόμενα χρόνια να γίνει θεσμός και “δεσμός αίματος” όλων μας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024