Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Σχέδια για την οικονομική βελτίωση της LTU

Βίκυ Καραντζαβέλου - 09 April 2001, 00:00

Οι εταιρίες SairGroup και Rewe σχεδιάζουν να προχωρήσουν στην αναδιοργάνωση της εταιρίας ναυλωμένων πτήσεων, LTU<.><...>

, της οποίας τα οικονομικά δεν πάνε καλά και χρειάζεται να γίνουν γρήγορες κινήσεις για να ανακτηθεί το χαμένο έδαφος. Οι δύο εταιρίες που έχουν μεγάλο μερίδιο της LTU, ανακοίνωσαν την επιθυμία τους και την δέσμευσή τους να συνεφέρουν οικονομικά στην LTU ακολουθώντας ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα με προκαθορισμένα βήματα.

Η εταιρία SairGroup, η οποία αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα ειδικά με την βελγική Sabena, και τις άλλες τρεις γαλλικές αεροπορικές εταιρίες που διαθέτει, υπάρχει περίπτωση να αποτραβηχτεί από την LTU, της οποίας έχει 49,9%. Τα τελευταία χρόνια η LTU έχασε αρκετές εκατοντάδες εκατομμύρια γερμανικά μάρκα. Στην αρχή του χρόνου η Rewe αγόρασε το 40% της LTU σαν μέρος της απόκτησης του 100% της LTU Touristik.

Η Επιτροπή που εποπτεύει την LTU, αποφάσισε επίσης να ξεπουλήσει και την μονάδα catering LTC, στο Sair Group Gate Gourmet, για να μεταφέρει το κεντρικό γραφείο της LTU στο αεροδρόμιο του Dusseldorf. O επικεφαλής της Rewe, κ. Hans Reischl, όπως ήταν αναμενόμενο ψηφίστηκε πρόεδρος της Επιτροπής Εποπτείας της LTU.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top