Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣεμινάριαΤο 1ο Roadshow της Ελλάδας στη Σκανδιναβική αγορά
1-5 Φεβρουαρίου 2010 σε Κοπεγχάγη - Στοκχόλμη - Οσλο

Το 1ο Roadshow της Ελλάδας στη Σκανδιναβική αγορά

Σήμερα περισσότερο από ποτέ, τόσο οι κάθε είδους οικονομικές ή άλλες κρίσεις όσο και ο ανταγωνισμός σε διεθνές επίπεδο, έχουν δημιουργήσει νέες αυξημένες ανάγκες επικοινωνιακών δράσεων και ενεργειών marketing των […]

Σήμερα περισσότερο από ποτέ, τόσο οι κάθε είδους οικονομικές ή άλλες κρίσεις όσο και ο ανταγωνισμός σε διεθνές επίπεδο,<...> έχουν δημιουργήσει νέες αυξημένες ανάγκες επικοινωνιακών δράσεων και ενεργειών marketing των τουριστικών προορισμών και επιχειρήσεων. Η απαίτηση για απευθείας στόχευση σε δυνητικούς πελάτες με άμεσο αποτέλεσμα στο μικρότερο δυνατό χρόνο είναι όλο και εντονότερη. Το 1ο Roadshow της Ελλάδας στη Σκανδιναβική αγορά ανταποκρίνεται ακριβώς σε αυτή την απαίτηση. Σε 3 ημέρες, 3 χώρες, 3 πρωτεύουσες, 150 buyers από 90 εταιρείες θα έρθουν για να συναντήσουν προσωπικά 20-25 επιλεγμένους Έλληνες sellers, με στόχο τις άμεσες επιχειρηματικές συνεργασίες.

Το roadshow διοργανώνεται από τις Stand By και DTS Travel Limited, σε συνεργασία με το traveldailynews.

  • Stand By: Αποτελεί έναν από τους κολοσσούς ενημέρωσης για όλους τους επαγγελματίες του τουρισμού στην Σκανδιναβία. Η Stand By διαθέτει μεγάλη τεχνογνωσία και εμπειρία στην διοργάνωση workshop, εκθέσεων και συνεδρίων που απευθύνονται αποκλειστικά στους επιχειρηματίες και στελέχη του τουρισμού στην Σκανδιναβική αγορά. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν αυτά της Αυστρίας, της Γαλλίας, της Μαλαισίας και της Τουρκίας για την διείσδυσή τους στις αγορές της Σκανδιναβίας. Στις κύριες δραστηριότητές της συμπεριλαμβάνεται η έκδοση της μεγαλύτερης εφημερίδας για τον τουριστικό και ταξιδιωτικό κλάδο στην Σκανδιναβία (με περισσότερα από 21.000 φύλλα μηνιαίως), η οποία διαβάζεται από την πλειοψηφία των στελεχών και εργοδοτών της τουριστικής βιομηχανίας. Το networking της Stand By αφορά κάθε κλάδο της τουριστικής βιομηχανίας της Σκανδιναβίας: ταξιδιωτικά γραφεία, πράκτορες, αεροπορικές εταιρείες, τουριστικά γραφεία, εταιρίες λεωφορείων και πούλμαν, ξενοδοχεία, εστιατόρια, σιδηροδρομικές εταιρίες και πρεσβείες όπως και οι 800 μεγαλύτεροι σύνδεσμοι τουριστικών εταιριών σε ολόκληρη την Σκανδιναβία. Έχοντας κερδίσει εδώ και 27 χρόνια την εμπιστοσύνη όλων των επαγγελματιών του τουρισμού, η αξιοπιστία της Stand By αποτελεί σήμερα σημείο αναφοράς σε κάθε τουριστική εξέλιξη και είδηση.
  • DTS Travel Limited – Destination Travel Specialist: Η DTS αποτελεί τη μοναδική εταιρεία που δραστηριοποιείται για την προώθηση και ουσιαστική επικοινωνία των ελληνικών τουριστικών προορισμών με τις μεγαλύτερες αγορές του εξωτερικού σε επίπεδο επαγγελματιών (Business 2 Business). Στόχος της είναι η ανάπτυξη στοχοποιημένων προγραμμάτων εκμάθησης τουριστικών πρακτόρων και η καλλιέργεια διμερών σχέσεων για την επανατοποθέτηση των ελληνικών τουριστικών προορισμών στην τουριστική βιομηχανία.

Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή οι εταιρείες: Aldemar, M Hotels, Elounda Gulf Villas, Kalyves Beach Hotel, Grand Melia, Sani Resort, Sunshine Vacation Club, G Hotels και Ένωση Ξενοδόχων Χαλκιδικής.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤο 1ο Roadshow της Ελλάδας στη Σκανδιναβική αγορά
Κοπεγχάγη - Στοκχόλμη - Όσλο

Το 1ο Roadshow της Ελλάδας στη Σκανδιναβική αγορά

Από τις 2 – 4 Φεβρουαρίου 2010 διοργανώνεται το 1ο Roadshow της Ελλάδας στη Σκανδιναβική αγορά όπου ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις και προορισμοί θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν σε αγοραστές της Σκανδιναβικής αγοράς…

Από τις 2 – 4 Φεβρουαρίου 2010 διοργανώνεται το 1ο Roadshow της Ελλάδας στη Σκανδιναβική αγορά όπου ελληνικές<...> τουριστικές επιχειρήσεις και προορισμοί θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν σε αγοραστές της Σκανδιναβικής αγοράς τα τουριστικά τους προϊόντα και υπηρεσίες.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, σήμερα περισσότερο από ποτέ, τόσο οι κάθε είδους οικονομικές ή άλλες κρίσεις όσο και ο ανταγωνισμός σε διεθνές επίπεδο, έχουν δημιουργήσει νέες αυξημένες ανάγκες επικοινωνιακών δράσεων και ενεργειών marketing των τουριστικών προορισμών και επιχειρήσεων. Η απαίτηση για απευθείας στόχευση σε δυνητικούς πελάτες με άμεσο αποτέλεσμα στο μικρότερο δυνατό χρόνο είναι όλο και εντονότερη. Το 1ο Roadshow της Ελλάδας στη Σκανδιναβική αγορά ανταποκρίνεται ακριβώς σε αυτή την απαίτηση. Σε 3 ημέρες, 3 χώρες, 3 πρωτεύουσες, 150 buyers από 90 εταιρείες θα έρθουν για να συναντήσουν προσωπικά 20-25 επιλεγμένους Έλληνες sellers με στόχο τις άμεσες επιχειρηματικές συνεργασίες.

Το roadshow διοργανώνεται από την εταιρία Stand By, που αποτελεί έναν από τους κολοσσούς ενημέρωσης για όλους τους επαγγελματίες του τουρισμού στην Σκανδιναβία. Η Stand By διαθέτει μεγάλη τεχνογνωσία και εμπειρία στην διοργάνωση workshop, εκθέσεων και συνεδρίων που απευθύνονται αποκλειστικά στους επιχειρηματίες και στελέχη του τουρισμού στην Σκανδιναβική αγορά. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν αυτά της Αυστρίας, της Γαλλίας, της Μαλαισίας και της Τουρκίας για τη διείσδυσή τους στις αγορές της Σκανδιναβίας.

Στις κύριες δραστηριότητές της συμπεριλαμβάνεται η έκδοση της μεγαλύτερης εφημερίδας για τον τουριστικό και ταξιδιωτικό κλάδο στην Σκανδιναβία (με περισσότερα από 21.000 φύλλα μηνιαίως), η οποία διαβάζεται από την πλειοψηφία των στελεχών και εργοδοτών της τουριστικής βιομηχανίας. Το networking της Stand By αφορά κάθε κλάδο της τουριστικής βιομηχανίας της Σκανδιναβίας: ταξιδιωτικά γραφεία, πράκτορες, αεροπορικές εταιρείες, τουριστικά γραφεία, εταιρίες λεωφορείων και πούλμαν, ξενοδοχεία, εστιατόρια, σιδηροδρομικές εταιρίες και πρεσβείες όπως και οι 800 μεγαλύτεροι σύνδεσμοι τουριστικών εταιρειών σε ολόκληρη την Σκανδιναβία.

Έχοντας κερδίσει εδώ και 27 χρόνια την εμπιστοσύνη όλων των επαγγελματιών του τουρισμού, η αξιοπιστία της Stand By αποτελεί σήμερα σημείο αναφοράς σε κάθε τουριστική εξέλιξη και είδηση.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024