Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Κοπεγχάγη - Στοκχόλμη - Όσλο

Το 1ο Roadshow της Ελλάδας στη Σκανδιναβική αγορά

Τατιάνα Ρόκου - 28 Σεπτέμβριος 2009, 00:00

Από τις 2 - 4 Φεβρουαρίου 2010 διοργανώνεται το 1ο Roadshow της Ελλάδας στη Σκανδιναβική αγορά όπου ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις και προορισμοί θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν σε αγοραστές της Σκανδιναβικής αγοράς...

Από τις 2 - 4 Φεβρουαρίου 2010 διοργανώνεται το 1ο Roadshow της Ελλάδας στη Σκανδιναβική αγορά όπου ελληνικές<...>

τουριστικές επιχειρήσεις και προορισμοί θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν σε αγοραστές της Σκανδιναβικής αγοράς τα τουριστικά τους προϊόντα και υπηρεσίες.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, σήμερα περισσότερο από ποτέ, τόσο οι κάθε είδους οικονομικές ή άλλες κρίσεις όσο και ο ανταγωνισμός σε διεθνές επίπεδο, έχουν δημιουργήσει νέες αυξημένες ανάγκες επικοινωνιακών δράσεων και ενεργειών marketing των τουριστικών προορισμών και επιχειρήσεων. Η απαίτηση για απευθείας στόχευση σε δυνητικούς πελάτες με άμεσο αποτέλεσμα στο μικρότερο δυνατό χρόνο είναι όλο και εντονότερη. Το 1ο Roadshow της Ελλάδας στη Σκανδιναβική αγορά ανταποκρίνεται ακριβώς σε αυτή την απαίτηση. Σε 3 ημέρες, 3 χώρες, 3 πρωτεύουσες, 150 buyers από 90 εταιρείες θα έρθουν για να συναντήσουν προσωπικά 20-25 επιλεγμένους Έλληνες sellers με στόχο τις άμεσες επιχειρηματικές συνεργασίες.

Το roadshow διοργανώνεται από την εταιρία Stand By, που αποτελεί έναν από τους κολοσσούς ενημέρωσης για όλους τους επαγγελματίες του τουρισμού στην Σκανδιναβία. Η Stand By διαθέτει μεγάλη τεχνογνωσία και εμπειρία στην διοργάνωση workshop, εκθέσεων και συνεδρίων που απευθύνονται αποκλειστικά στους επιχειρηματίες και στελέχη του τουρισμού στην Σκανδιναβική αγορά. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν αυτά της Αυστρίας, της Γαλλίας, της Μαλαισίας και της Τουρκίας για τη διείσδυσή τους στις αγορές της Σκανδιναβίας.

Στις κύριες δραστηριότητές της συμπεριλαμβάνεται η έκδοση της μεγαλύτερης εφημερίδας για τον τουριστικό και ταξιδιωτικό κλάδο στην Σκανδιναβία (με περισσότερα από 21.000 φύλλα μηνιαίως), η οποία διαβάζεται από την πλειοψηφία των στελεχών και εργοδοτών της τουριστικής βιομηχανίας. Το networking της Stand By αφορά κάθε κλάδο της τουριστικής βιομηχανίας της Σκανδιναβίας: ταξιδιωτικά γραφεία, πράκτορες, αεροπορικές εταιρείες, τουριστικά γραφεία, εταιρίες λεωφορείων και πούλμαν, ξενοδοχεία, εστιατόρια, σιδηροδρομικές εταιρίες και πρεσβείες όπως και οι 800 μεγαλύτεροι σύνδεσμοι τουριστικών εταιρειών σε ολόκληρη την Σκανδιναβία.

Έχοντας κερδίσει εδώ και 27 χρόνια την εμπιστοσύνη όλων των επαγγελματιών του τουρισμού, η αξιοπιστία της Stand By αποτελεί σήμερα σημείο αναφοράς σε κάθε τουριστική εξέλιξη και είδηση.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top