Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Σύστημα air-o-clean από την Electrolux

Καθαρός φούρνος για πάντα

Βίκυ Καραντζαβέλου - 29 Σεπτέμβριος 2009, 00:00

Τεχνολογία αιχμής, εύκολος καθαρισμός, άνετη χρήση, οικονομία είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τους φούρνους air-o-steam. Το<...>

αυτόματο σύστημα καθαρισμού καθιστά τις διαδικασίες καθαρισμού εξαιρετικά εύκολες. Είναι ενσωματωμένο στο φούρνο air-o-steam, οπότε δεν υπάρχει καμία ανάγκη για οποιαδήποτε πρόσθετη διαδικασία.

Υπάρχουν 4 προκαθορισμένα αυτόματα προγράμματα καθαρισμού (από 35 έως 150 λεπτά, αποφεύγοντας τα περιττά απόβλητα του απορρυπαντικού ή του νερού) ανάλογα με το επίπεδο υπολειμμάτων ή το ημιαυτόματο πρόγραμμα (με την προσθήκη του απορρυπαντικού). Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος κατά τη διάρκεια του προγράμματος καθαρισμού, μετά από την επανενεργοποίηση, ο φούρνος air-o-steam ξεπλένει αυτόματα το θάλαμο, αφαιρώντας έτσι οποιοδήποτε ενδεχόμενο καθαριστικό υπόλειμμα απορρυπαντικού για εγγύηση υγιεινής και ασφάλειας. Το “έξτρα δυνατό” πρόγραμμα έχει δημιουργηθεί με σκοπό να καθαρίσει έναν φούρνο μετά από ένα πλήρες φορτίο κοτόπουλων που μαγειρεύτηκαν 3 φορές σε θερμοκρασία 200°C για 45 “.

Το σύστημα air-o-clean αφήνει το χρήστη του να αφιερώσει όλη την ενέργειά του στο μαγείρεμα, χωρίς να πρέπει να ανησυχεί για τον καθαρισμό. Το αυτόματο πρόγραμμα καθαρισμού είναι μέρος του βασικού εξοπλισμού των φούρνων air-o-steam level A και των φούρνων air-o-convect.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top