Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΔιάκριση πράσινης επιχειρηματικότητας για τη Marbella AE
Βράβευση από την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της φύσης

Διάκριση πράσινης επιχειρηματικότητας για τη Marbella AE

Η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της φύσης βράβευσε το ξενοδοχειακό συγκρότημα Marbella Beach στην Κέρκυρα της εταιρείας Marbella AE με το περιβαλλοντικό Βραβείο Green Key. Το πρόγραμμα Green Key ενεργεί ως […]

Η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της φύσης βράβευσε το ξενοδοχειακό συγκρότημα Marbella Beach στην Κέρκυρα της εταιρείας Marbella AE με το<...> περιβαλλοντικό Βραβείο Green Key. Το πρόγραμμα Green Key ενεργεί ως ερέθισμα σε τεχνολογίες φιλικές στο περιβάλλον.

Συγκεκριμένα, το Marbella Beach επένδυσε σε έργο:

  • Εξοικονόμησης ενέργειες με την εγκατάσταση ηλιακών συλλεκτών και τοποθέτηση συστοιχίας πυκνωτών για βελτίωση της τάσεως του ηλεκτρικού ρεύματος.
  • Εγκατάσταση αφαλάτωσης θάλασσας 300μ2/ημέρα για κάλυψη του συνόλου των αναγκών του ξενοδοχείου.
  • Τριτοβάθμια επεξεργασία υδάτων του βιολογικού καθαρισμού.
  • Τη μετατροπή των ελεύθερων χώρων σε χώρους πρασίνου και επιπλέον την περιβαλλοντική εκπαίδευση.

Ο κ. Αρτέμης Σταυρακόπουλος, εντεταλμένος σύμβουλος της Marbella AE, δήλωσε: “Με το βραβευμένο πρόγραμμα Green Key που αποτελεί την 3η κατά σειρά βράβευση διακρίθηκε ως πράσινη ξενοδοχειακή μονάδα με το Green Planet Award (KUONI TRAVEL) για το 2000 και 2002, φιλοδοξεί να καταστεί πρότυπο ξενοδοχειακής μονάδας με τον πλέον ολοκληρωμένο και περιβαλλοντικά φιλικό τρόπο.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024