Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ Amadeus στην Ελλάδα: νέες τάσεις στην αγορά των τεχνολογικών λύσεων
Ανακοινώθηκε και η έναρξη λειτουργιών ενός νέου Κέντρου Λύσεων στη Βαρσοβία

Η Amadeus στην Ελλάδα: νέες τάσεις στην αγορά των τεχνολογικών λύσεων

Η Amadeus Hellas, ο κορυφαίος τεχνολογικός συνεργάτης της τουριστικής και ταξιδιωτικής βιομηχανίας, διοργάνωσε την περασμένη Πέμπτη, 1η Οκτωβρίου, εκδήλωση ενημέρωσης για τα γραφεία ταξιδιών και τον Τύπο, στα πλαίσια του […]

Η Amadeus Hellas, ο κορυφαίος τεχνολογικός συνεργάτης της τουριστικής και ταξιδιωτικής βιομηχανίας, διοργάνωσε την περασμένη Πέμπτη,<...> 1η Οκτωβρίου, εκδήλωση ενημέρωσης για τα γραφεία ταξιδιών και τον Τύπο, στα πλαίσια του Amadeus CESE Roadshow 09. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν σημαντικοί εκπρόσωποι των μεγαλύτερων ταξιδιωτικών γραφείων της αγοράς και αρκετά μέλη του Τύπου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή σημαντικών στελεχών της Amadeus IT Group.

Στην κύρια θεματολογία της εκδήλωσης ήταν οι σημαντικές τάσεις στις αγορές της Ελλάδας και της Κύπρου, τα σχέδια της Amadeus για την περιοχή της Κεντρικής και ΝΑ Ευρώπης, οι νέες λύσεις που θα προσφέρει η Amadeus Hellas για την καλύτερη εξυπηρέτηση της τοπικής αγοράς, καθώς επίσης και οι δυνατότητες και οι προοπτικές που προσφέρει η τεχνολογία στην ανάπτυξη των ταξιδιωτικών γραφείων.

Γνωρίζοντας τη φύση της αγοράς της περιοχής και θέλοντας να παρέχει ακόμη πιο αποτελεσματικές υπηρεσίες, η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης την έναρξη λειτουργίας ενός περιφερειακού Κέντρου Λύσεων στην Βαρσοβία. Ο κ. Jean-Marc Garzulino, επικεφαλής του Κέντρου Λύσεων δήλωσε: “Το νέο Κέντρο Λύσεων θα βελτιώσει την τεχνική υποστήριξη και θα επιταχύνει την προετοιμασία και ενοποίηση των λύσεων για διάφορα τμήματα, όπως η διαχείριση των επιχειρηματικών διαδικασιών, η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, η χρήση εργαλείων πωλήσεων και e-commerce κ.ά. Το νέο Κέντρο Λύσεων θα ενδυναμώσει την θέση της Amadeus σε Ελλάδα και Κύπρο, που αποτελούν κύριες αγορές για την Amadeus στην περιοχή”.

Ο κ. Juan Antonio Carrasco, διευθυντής της Amadeus για την περιοχή της Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης, δήλωσε επίσης: “Το Internet αλλάζει σημαντικά την δομή της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, προσφέροντας στους ταξιδιώτες πρόσβαση σε ανεξάρτητα εργαλεία, ενώ πλέον μία στις τέσσερις κρατήσεις στον κόσμο πραγματοποιούνται online. Παρόλο που ο αριθμός των online κρατήσεων στην περιοχή είναι μικρότερος από αυτόν της υπόλοιπης Ευρώπης, ο ρυθμός ανάπτυξης σημειώνει σημαντικά επίπεδα αύξησης σε σχέση με τους Ευρωπαϊκούς ρυθμούς. Λαμβάνοντας υπόψη όλους αυτούς του παράγοντες η Amadeus επενδύει σημαντικά στην ανάπτυξη και εφαρμογή νέων τεχνολογικών λύσεων”

H κα Εύα Καραμάνου, γενική διευθύντρια της Amadeus Hellas, δήλωσε: “Είναι ξεκάθαρο πως η αγορά αλλάζει και υπό αυτό το νέο πρίσμα, οι παραδοσιακές επιχειρηματικές μέθοδοι πρέπει, με την βοήθεια των νέων τεχνολογικών λύσεων, να αναβαθμιστούν, δεδομένου ότι μέσα από τη σωστή χρήση της τεχνολογίας θα καταστεί δυνατή η διατήρηση της πελατο-κεντρικής κουλτούρας της επιχείρησης. Τα ταξιδιωτικά γραφεία χρειάζεται να εκμεταλλευτούν το Internet όσο το δυνατόν περισσότερο και να ενδυναμώσουν την θέση τους μέσα από την παροχή προσωποποιημένων υπηρεσιών. Η αποτελεσματική χρήση του Internet και των ηλεκτρονικών εργαλείων για την ενίσχυση του πελατολογίου και την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, οι πρωτοποριακές λύσεις και οι συμβουλευτικές υπηρεσίες, επιτρέπουν στα ταξιδιωτικά γραφεία να εφαρμόσουν την κατάλληλη στρατηγική που θα τους δώσει την δυνατότητα να επιτύχουν τους στόχους τους. Η πρόκληση και η δέσμευση για την Amadeus είναι να προσφέρει όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικές λύσεις, σε συνδυασμό με τεχνολογία αιχμής ώστε να είναι ανά πάσα στιγμή σε θέση να καλύψει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες των πελατών της”.

Η εκδήλωση και η Συνέντευξη Τύπου στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του Amadeus Roadshow `09, μιας σειράς εκδηλώσεων που πραγματοποιεί η Amadeus στις χώρες της Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης για να ανταποκριθεί αποτελεσματικότερα στις ανάγκες των Ταξιδιωτικών Γραφείων της περιοχής. Μετά την Ελλάδα αντίστοιχες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε Πολωνία, Τουρκία και Ουκρανία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024