Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Το Astoria το μοναδικό ξενοδοχείο πόλης με Πράσινο Κλειδί στην Ελλάδα

Τέσσερις ξενοδοχεία, τέσσερα “Green Key” για την P.A.P Corp.

Τατιάνα Ρόκου - 08 Οκτώβριος 2009, 00:00

Η Εθνική Επιτροπή Κρίσεων του “Green Key” βράβευσε για το 2009-2010 και τα 4 ξενοδοχειακά συγκροτήματα της P.A.P Corp.<...>

(το μόλις ανακαινισμένο Αstoria Θεσσαλονίκης, το Alexander the Great beach στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής και τα Agionissi Resort στην Αμολιανή και Xenia Ουρανούπολης).

Το “Green Key” είναι ένα διεθνές πρόγραμμα που απονέμει το σήμα οικολογικής ποιότητας –eco label- στις τουριστικές μονάδες οι οποίες υιοθετούν πρακτικές φιλικές προς το περιβάλλον.

Τα ξενοδοχεία της P.A.P Corp. στη Χαλκιδική βραβεύτηκαν με το “Green Key”, γιατί εδώ και χρόνια καλύπτουν όλα τα κριτήρια του προγράμματος, όπως περιβαλλοντική εκπαίδευση προς κάθε κατεύθυνση και περιβαλλοντική διαχείριση σε όλους τους τομείς -κατανάλωση ενέργειας, διαχείριση απορριμμάτων, κατανάλωση νερού, χρήση φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων προσωπικής καθαριότητας και απορρυπαντικών, ποιότητα τροφής και ποτών και μετατροπή των ελεύθερων χώρων σε χώρους πρασίνου.

Ειδικά το Astoria, που μόλις ανακαινίσθηκε, είναι το μοναδικό ξενοδοχείο πόλης με «Πράσινο κλειδί» στην Ελλάδα, διότι αποτελεί μια πρότυπη μονάδα περιβαλλοντικής διαχείρισης με ανεξάρτητες πηγές παραγωγής ηλεκτρισμού και ενέργειας.

Η ξενοδοχειακή οικογένεια P.A.P Corp. “χάρισε” 4 “Green Key” στην Ελλάδα, από τα 37 συνολικά που απονεμήθηκαν σε ξενοδοχειακές μονάδες της χώρας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top