Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Νέα καμπάνια για το συνεδριακό τουρισμό

Σε 15% αύξηση στα “MICE” στοχεύει η Ταϊλάνδη για το 2010

Θοδωρής Κουμέλης - 08 Οκτώβριος 2009, 00:00

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – IT&CMA – ΜΠΑΝΓΚΟΚ: Νέα καμπάνια για την αύξηση των συνεδρίων, των ταξιδιών κινήτρων και των εκδηλώσεων (MICE) το 2010 ανακοίνωσε το Γραφείο Συνεδρίων και Εκθέσεων της Ταϊλάνδης (TCEB) στο πλαίσιο της 17ης IT&CMA και του 12ου CTW Asia-Pacific που...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ –  IT&CMA – ΜΠΑΝΓΚΟΚ: Νέα καμπάνια για την αύξηση των συνεδρίων, των ταξιδιών κινήτρων και των εκδηλώσεων (MICE) το 2010 ανακοίνωσε το<...>

Γραφείο Συνεδρίων και Εκθέσεων της Ταϊλάνδης (TCEB) στο πλαίσιο της 17ης IT&CMA και του 12ου CTW Asia-Pacific που πραγματοποιούνται τις ημέρες αυτές στην Μπανγκόκ.

Σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε η κα Malinee Kitaphanich, διευθύντρια Συνεδρίων και Ταξιδιών Κινήτρων του TCEB, παρουσίασε την καμπάνια με την ονομασία “Thailand Maximize”, η οποία παρουσιάζει στη διεθνή αγορά την νέα εικόνα της χώρας που χαρακτηρίζεται από το σλόγκαν “Nowhere else offers more for your business event” και στην ουσία αναδεικνύει την αξία και την ποικιλία επιλογών που προσδίδει η Ταϊλάνδη στα συνέδρια και της εκδηλώσεις που αναλαμβάνει.

Η καμπάνια αυτή μαζί με το πακέτο προνομίων “Max Package”, το οποίο αποτελείται από τα επιμέρους πακέτα “Max Value”, “Max Rewards” “Max Bonus” και απευθύνεται στους οργανωτές των MICE ξεκίνησε άμεσα στο πλαίσιο της 17ης IT&CMA και του 12ου CTW Asia-Pacific και έχει ως στόχο την αύξηση των MICE κατά 15% για το 2010.

Στο πλαίσιο αυτής της καμπάνιας το TCEB έχει υπογράψει συμφωνίες κοινής προώθησης με τις τοπικές διοικήσεις των πόλεων Μπανγκόκ, Τσιάνγκ Μάι, Πατάγια και Πουκέτ, οι οποίες διαθέτουν όλες τις απαραίτητες υποδομές για να φιλοξενήσουν μεγάλες διοργανώσεις.

Το 2008 η Ταϊλάνδη προσέλκυσε 727.723 ταξιδιώτες MICE, με 51% αυτών δηλαδή 371.681 να είναι συμμετέχοντες σε συνέδρια και ταξίδια κινήτρων και αποκόμισε κέρδη 21.066 εκατ. Baht. Το 2009 τα κέρδη εκτιμάται ότι θα φτάσουν τα 41.000 εκατ. Baht προερχόμενα από 500.000 ταξιδιώτες MICE.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top