Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΕπόμενος προορισμός της Emirates Holiday’s το Ντέρμπαν στη Ν. Αφρική
Ελκυστικά πακέτα σε ταξιδιώτες από Αθήνα με προορισμό το Ντέρμπαν

Επόμενος προορισμός της Emirates Holiday’s το Ντέρμπαν στη Ν. Αφρική

Η Emirates Holidays προσφέρει σε όσους αναζητούν την περιπέτεια μια σειρά από ειδικά διαμορφωμένα ταξιδιωτικά πακέτα προς το Ντέρμπαν, στη Νότια Αφρική, τα οποία παράλληλα σηματοδοτούν την έναρξη απευθείας πτήσεων […]

Η Emirates Holidays προσφέρει σε όσους αναζητούν την περιπέτεια μια σειρά από ειδικά διαμορφωμένα ταξιδιωτικά πακέτα προς το Ντέρμπαν,<...> στη Νότια Αφρική, τα οποία παράλληλα σηματοδοτούν την έναρξη απευθείας πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας Emirates από Ντουμπάι* στον προορισμό οι οποίες ξεκίνησαν από την 1η Οκτωβρίου.

Ο κ. John Felix, Senior Vice President of Emirates Holidays είπε: “Το Ντέρμπαν είναι ένα υπέροχο μέρος για να το επισκεφτεί κανείς, ενώ το τελευταίο διάστημα αυξάνεται συνεχώς η δημοτικότητα του, λόγω των δυνατοτήτων που προσφέρει στους επισκέπτες. Τα ειδικά πακέτα της Emirates Holidays, γιορτάζουν την έναρξη απευθείας πτήσεων στο Ντέρμπαν από το Ντουμπάι, ενώ κάνουν ακόμα πιο εύκολη την πρόσβαση στο νέο προορισμό της Νοτίου Αφρικής”.

Αθήνα- Ντέρμπαν ακόμα πιο εύκολα
Το Ντέρμπαν, ταξιδιωτικός προορισμός κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου, προσφέρει ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων σε όλους όπως νυχτερινή ζωή, σερφινγκ, πολιτιστικά στοιχεία, ψώνια ή ακόμα και μια χαλαρή βόλτα σε μία καταπληκτική παραλία.

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία πραγμάτων τα οποία μπορεί να δει ή να κάνει ο επισκέπτης. Για παράδειγμα μπορεί να επισκεφθεί το τεράστιο ενυδρείο uShaka Marine World, να θαυμάσει το τοπίο στο βουνό Drakensberg και την κοιλάδα Thousand Hills, να επισκεφτεί το ιστορικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας ή ακόμα μπορεί να επισκεφθεί το Sharks Board στην Ουμλάνγκα όπου θα έχει κανείς τη δυνατότητα να παρακολουθήσει εκπαιδευτικό θέαμα στο θαλάσσιο πάρκο καρχαριών.

Για μια τελείως διαφορετική εμπειρία, ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο παραδοσιακό οικισμού των Ζούλου, να επισκεφθεί πανέμορφους ναούς, να βρεθεί στην περιοχή Inanda, όπου ο Μαχάτμα Γκάντι έζησε την περίοδο δημιουργίας του Εθνικού Αφρικανικού Κογκρέσου και τη σύστασης της θρησκεία Shembe.

Η Emirates Holidays προσφέρει ταξιδιωτικά πακέτα προς Ντέρμπαν από Αθήνα* τα οποία ξεκινούν από 876€ το άτομο και συμπεριλαμβάνουν εισιτήρια οικονομικής θέσης με την Emirates Airlines, τρείς διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Hilton σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο του Ντέρμπαν με προσωπικό οδηγό κατά την άφιξη καθώς και την αναχώρηση του επισκέπτη. Στην τιμή του πακέτου δεν συμπεριλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίου.

Εναλλακτικά οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν το ίδιο πακέτο με αναβάθμιση των εισιτηρίων ταξιδεύοντας στην Επιχειρηματική θέση. Οι προσφορές ισχύουν από 1η έως και 31 Οκτωβρίου 2009. Οι πτήσεις από Αθήνα για Ντέρμπαν πραγματοποιούνται μέσω Ντουμπάι.

Τα μέλη του προγράμματος Skywards μπορούν να λάβουν μέχρι και 20% επιπλέον μίλια στη περίπτωση που πραγματοποιήσουν κράτηση για διαμονή για 3 μέρες το λιγότερο. Επίσης μπορούν να εξαγοράσουν τα μίλια τους με δώρο-επιταγές Skywards, για την πληρωμή των αποκλειστικών πακέτων από την Emirates Holidays.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024