Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΓιορτή Τσίπουρου στον Τύρναβο
Νομαρχία Λάρισας

Γιορτή Τσίπουρου στον Τύρναβο

Την αντινομάρχη Λάρισας κα Ρένα Καραλαριώτου επισκέφθηκε η αντιδήμαρχος Τυρνάβου κα Ελένη Μάγγου -Στατήρη, με σκοπό να την ενημερώσει για τη γιορτή τσίπουρου που θα πραγματοποιηθεί και φέτος στον Τύρναβο […]

Την αντινομάρχη Λάρισας κα Ρένα Καραλαριώτου επισκέφθηκε η αντιδήμαρχος Τυρνάβου κα Ελένη Μάγγου -Στατήρη, με σκοπό να την ενημερώσει για τη<...> γιορτή τσίπουρου που θα πραγματοποιηθεί και φέτος στον Τύρναβο από τη 1 έως τις 8 Νοεμβρίου.

Η αντιδήμαρχος Τυρνάβου ζήτησε από την κα Καραλαριώτου τη στήριξη της Νομαρχίας στη φετινή διοργάνωση της εκδήλωσης που όπως τόνισε έχει γίνει πλέον θεσμός για την ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου. Η κα Καραλαριώτου τόνισε ότι η Νομαρχία Λάρισας στέκεται πάντοτε αρωγός σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις που κάνουν γνωστή την κάθε περιοχή και κυρίως τα προϊόντα που αυτή παράγει.

Στη συνάντηση με την κα Καραλαριώτου παραβρέθηκαν ακόμη η νομαρχιακή σύμβουλος κα Β. Ζαχαρακούλη, ο εκπρόσωπος του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου κ. Γ. Παπαλέξης, ο εκπρόσωπος των αμβυκούχων Δ. Παπαφίγκος, ο δημοτικός σύμβουλος Τυρνάβου κ. Κ. Πατσίκας και η πρόεδρος του πολιτιστικού οργανισμού Δ. Τυρνάβου, κα Χ. Κουτιού.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024