Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΝέος διαγωνισμός για τις άγονες γραμμές
Συνάντηση Δ. Ρέππα και Ν. Σηφουνάκη με αεροπορικές εταιρείες

Νέος διαγωνισμός για τις άγονες γραμμές

O υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Δημήτρης Ρέππας και ο υφυπουργός κ. Νίκος Σηφουνάκης, παρουσία της Διοίκησης της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, συναντήθηκαν αργά προχθές το βράδυ με τους εκπροσώπους των αεροπορικών εταιρειών που συμμετείχαν στον…

O υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Δημήτρης Ρέππας και ο υφυπουργός κ. Νίκος Σηφουνάκης,<...> παρουσία της Διοίκησης της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, συναντήθηκαν αργά προχθές το βράδυ με τους εκπροσώπους των αεροπορικών εταιρειών που συμμετείχαν στον τελευταίο διαγωνισμό για την κάλυψη της δημόσιας υπηρεσίας (δρομολόγια 24 άγονων γραμμών). Κατά τη συνάντηση, εκφράστηκαν οι απόψεις των εκπροσώπων των εταιρειών επί των διαδικασιών που ακολουθήθηκαν στον ακυρωθέντα διαγωνισμό.

Για το θέμα των 24 άγονων γραμμών της χώρας μας, όπως έχουν δηλώσει ο κ. Ρέππας και ο κ. Σηφουνάκης, θα προκηρυχθεί διαγωνισμός με όρους απόλυτης διαφάνειας και με βάση τα κοινοτικά δεδομένα και ισχύοντα, έτσι ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η εξυπηρέτηση των κατοίκων των περιοχών αυτών.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024