Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΣυνδυασμός μουσικής και προστασίας περιβάλλοντος: Seaside Hydrospa 640
Σύστημα Teuco Hydrospa

Συνδυασμός μουσικής και προστασίας περιβάλλοντος: Seaside Hydrospa 640

Η Teuco έρχεται να συνδυάσει την απόλαυση του ήχου με αυτή των αισθήσεων. Από εδώ και στο εξής λοιπόν, θα μπορείτε να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική, ενώ ταυτόχρονα θα […]

Η Teuco έρχεται να συνδυάσει την απόλαυση του ήχου με αυτή των αισθήσεων. Από εδώ και στο εξής λοιπόν, θα μπορείτε να ακούτε την<...> αγαπημένη σας μουσική, ενώ ταυτόχρονα θα απολαμβάνετε τις λειτουργίες που προσφέρει αποκλειστικά χάρη στο σύγχρονο σύστημα Teuco Hydrospa.

Η νέα μίνι πισίνα Seaside Hydrospa 640, η οποία αποτελεί την ναυαρχίδα της συλλογής Teuco Hydrospa έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά από την Giovanna Talocci. Αυτή τη φορά έρχεται πιο ανανεωμένη, εξοπλισμένη με το δικό της iPod. Το iPod nano 8GB και η συσκευή ήχου με subwoofer και 4 κρυφά ηχεία είναι επιπλέον εξοπλισμένη με αυτόματο χρονόμετρο διάρκειας 3 ωρών με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας στην περίπτωση που ξεχάσετε να το κλείσετε. Είναι αδιάβροχο και επιπλέον συμβατό με οποιοδήποτε πηγή MP3.

Επιπροσθέτως, η νέα μίνι πισίνα Seaside 640 Hydrospa είναι η πρώτη που είναι εξοπλισμένη με το σύστημα Hydrosilence, μια αθόρυβη λειτουργία μασάζ που προσφέρει μια εμπειρία απόλυτης χαλάρωσης όπου όλοι οι τεχνητοί θόρυβοι εξαλείφονται και εσείς μπορείτε να ακούτε μόνο το γλυκό, φυσικό ήχο του νερού.

Η Teuco προσφέρει τη δυνατότητα θέρμανσης του νερού της μίνι πισίνας Seaside Hydrospa 640 μέσω δεκτών ηλιακής ενέργειας, χάρις στην χρήση εναλλακτών θερμότητας. Με τον τρόπο αυτό, η διαδικασία θέρμανσης του νερού μπορεί να είναι ταυτόχρονα φιλική προς το περιβάλλον και να συμβάλει στην εξοικονόμηση κόστους (εξοικονόμηση περίπου 8 με 13 κιλοβάτ ανά ώρα).

Μερικά από τα οφέλη που παρέχει η μίνι πισίνα Seaside 640 Hydrospa είναι ο υποβρύχιος και ο περιμετρικός φωτισμός, που δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα, η οποία προσθέτει αξία στον περιβάλλοντα χώρο. Η μίνι πισίνα μπορεί επίσης να εξοπλιστεί με σύστημα Χρωματοθεραπείας για οποιονδήποτε θέλει να δημιουργήσει μια πραγματικά μαγική ατμόσφαιρα στο νερό και γύρω από αυτό, καθώς και να βιώσει τις αποδεδειγμένες ευεργετικές επιδράσεις του φωτός και των χρωμάτων στη ψυχική του διάθεση. Τα κουμπιά ελέγχου και τα φίλτρα είναι κρυφά, όπως επίσης και ο χώρος ψύξης, ένα πολύτιμο αξεσουάρ που κάνει τις στιγμές που περνάτε στη μίνι πισίνα Seaside ακόμα πιο ευχάριστες. Ακόμα και το υδρομασάζ έχει κατασκευαστεί με ένα ειδικό panel μειωμένων διαστάσεων με αισθητικές λεπτομέρειες, που προσφέρουν ένα αποτελεσματικό και χαλαρωτικό μασάζ σε ολόκληρο το σώμα, χωρίς να μειώνουν την κομψότητα της μίνι πισίνας.

Επιπλέον, η μίνι πισίνα είναι εξοπλισμένη με χαμηλωμένες περιοχές μασάζ. Οι χρήστες μπορούν επίσης να ξαπλώνουν έξω από την πισίνα, χάρη στο χώρο ηλιοθεραπείας που αποτελείται από τρία αδιάβροχα μαξιλαράκια από απαλή πολυουρεθάνη, διαθέσιμα σε ανοιχτό γκρι και κεραμιδί χρώμα.

Σχεδιασμένη να φιλοξενεί 4 ή 5 ανθρώπους, η Seaside 640 Hydrospa διαθέτει εξωτερικές διαστάσεις 258x225x78 cm και βάθος 70 cm, γεγονός που την καθιστά εύκολη στην εγκατάσταση ακόμα και σε βεράντες ή μπαλκόνια, με υπέροχο εσωτερικό χώρο (188x152x50), ο οποίος σας προσφέρει τη δυνατότητα να τον απολαμβάνετε με άνεση και ελευθερία. Ακόμα και στην περίπτωση που η μίνι πισίνα τοποθετηθεί σε μια επενδυμένη δομή, το εξωτερικό κάθισμα είναι σε κάθε περίπτωση άνετο (70 cm) και μπορείτε να κάθεστε εύκολα σε αυτό.

Όπως και όλα τα άλλα μοντέλα Hydrospa της Teuco, η νέα Seaside 640 είναι μια μεγάλη μπανιέρα υδρομασάζ που είναι πάντα γεμάτη και έτοιμη για χρήση χάρη σε ένα αποτελεσματικό σύστημα φιλτραρίσματος και θέρμανσης, πέραν του ότι είναι εξοπλισμένη με ένα πρακτικό θερμικό κάλυμμα που διατηρεί τη θερμότητα που συσσωρεύεται και προστατεύει τη μίνι πισίνα όταν δεν χρησιμοποιείται.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024