Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΜεγάλη Βρεταννία: Το πιο αγαπημένο και δημοφιλές Spa στην Ελλάδα
7α SpaFinder ReadersΆ Choice Awards

Μεγάλη Βρεταννία: Το πιο αγαπημένο και δημοφιλές Spa στην Ελλάδα

Η διεθνής εταιρεία spa media, SpaFinder, Inc., στa πλαίσια των έβδομων βραβείων SpaFinder ReadersΆ Choice, ανήγγειλε ότι το GB Spa του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία είναι το πιο αγαπημένο spa σε […]

Η διεθνής εταιρεία spa media, SpaFinder, Inc., στa πλαίσια των έβδομων βραβείων SpaFinder ReadersΆ Choice, ανήγγειλε ότι το GB Spa του<...> ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία είναι το πιο αγαπημένο spa σε ολόκληρη την Ελλάδα. Με ένα ρεκόρ 360.000 ψήφων από αναγνώστες των εκδόσεων της SpaFinder σε όλο τον κόσμο (συμπεριλαμβανομένου του Spafinder.com), το πρόγραμμα των βραβείων αποτελεί την πληρέστερη και αντικειμενικότερη αξιολόγηση από πελάτες της παγκόσμιας αγοράς spa.

“Τώρα πλέον στο έβδομο έτος τους, τα βραβεία ReadersΆ Choice είναι αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο πρόγραμμα βραβείων στη παγκόσμια αγορά spa – είναι η απάντησή μας στα βραβεία Όσκαρ”, είπε η πρόεδρος της SpaFinder Inc. κα Susie Ellis. “Είναι μεγάλη τιμή για το GB Spa να αναδειχθεί από τους αναγνώστες μας, ειδικά όταν λειτουργούν περίπου 15,000 spa σε ξενοδοχεία και resort σε όλο τον κόσμο”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024