Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΝεκροί τέσσερις Ολλανδοί τουρίστες σε δυστύχημα με αερόσταστο
Δυστύχημα με αερόστατο στην Κίνα

Νεκροί τέσσερις Ολλανδοί τουρίστες σε δυστύχημα με αερόσταστο

Τέσσερις Ολλανδοί τουρίστες σκοτώθηκαν χθες το πρωί σε δυστύχημα με αερόστατο που σημειώθηκε στη νότια Κίνα, ανακοινώθηκε από την αστυνομία. Σύμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠΕ, συνολικά επτά άτομα -πέντε Ολλανδοί τουρίστες […]

Τέσσερις Ολλανδοί τουρίστες σκοτώθηκαν χθες το πρωί σε δυστύχημα με αερόστατο που σημειώθηκε στη νότια Κίνα, ανακοινώθηκε από την αστυνομία.<...> Σύμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠΕ, συνολικά επτά άτομα -πέντε Ολλανδοί τουρίστες και δύο Κινέζοι πιλότοι-ήταν στο αερόστατο όταν αυτό τυλίχθηκε στις φλόγες και συνετρίβη στο Γιανγκσχούο, περιοχή ιδιαίτερα τουριστική, ανέφερε η αστυνομία την οποία επικαλείται το πρακτορείο Νέα Κίνα.

Δύο ανδρόγυνα που έφθασαν στο Πεκίνο στις 26 Σεπτεμβρίου βρήκαν τον θάνατο, διευκρίνισε η αστυνομία που δεν έδωσε τα στοιχεία της ταυτότητάς τους. Οι τρεις τραυματίες νοσηλεύονται και η κατάσταση της υγείας τους δεν έχει γίνει γνωστή, σύμφωνα με το πρακτορείο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024