Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ ξενοδοχειακή λύση HOTstream της MCOM στο HTNG European Conference

Η ξενοδοχειακή λύση HOTstream της MCOM στο HTNG European Conference

H Media Communications ΑΕ, μέλος του διεθνούς οργανισμού Hotel Technology Next Generation (HTNG), χορηγεί και συμμετέχει για μία ακόμη χρονιά στο ετήσιο ευρωπαϊκό συνέδριο. Το φετινό συνέδριο διοργανώνεται στην Λισαβόνα, […]

H Media Communications ΑΕ, μέλος του διεθνούς οργανισμού Hotel Technology Next Generation (HTNG), χορηγεί και<...> συμμετέχει για μία ακόμη χρονιά στο ετήσιο ευρωπαϊκό συνέδριο. Το φετινό συνέδριο διοργανώνεται στην Λισαβόνα, έχοντας ήδη εξασφαλίσει το ενδιαφέρον και την συμμετοχή των μεγαλύτερων ξενοδοχειακών αλυσίδων.

Η Media Communications αποτελεί τη μοναδική ελληνική εταιρεία-μέλος του HTNG, σκοπός του οποίου είναι η σχεδιασμός, η ανάπτυξη και η τυποποίηση νέων τεχνολογιών για τον ξενοδοχειακό χώρο μέσω της συνεργασίας προμηθευτών τεχνολογίας και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. Με μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο των λύσεων διασκέδασης και ενημέρωσης μέσω δικτύων IP, τα στελέχη της MCOM συμμετέχουν ενεργά στις ομάδες εργασίας, συνεισφέροντας στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη νέων προϊόντων και πρακτικών που απλοποιούν το ξενοδοχειακό τεχνολογικό περιβάλλον.

Στα πλαίσια των συναντήσεων, η Media Communications θα ενημερώσει τους σύνεδρους για την πρωτοποριακή λύση της που επιτρέπει σε ξενοδοχειακές μονάδες που δε διαθέτουν δίκτυο IP, να παρέχουν διαδραστικές υπηρεσίες ενημέρωσης και διασκέδασης (interactive services, video on demand και πολλές άλλες) μέσω του υπάρχοντος ομοαξονικού δικτύου. H ολοκληρωμένη λύση αποτελεί συνδυασμό της πολυτελούς πλατφόρμας HOTstream και της τεχνολογίας CISCO Universal Broadband Routers.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024