Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΦωτογραφική έκθεση στο ΔΑΑ από την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία
Ταξιδεύοντας με τα πουλιά

Φωτογραφική έκθεση στο ΔΑΑ από την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία

Η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών καλωσορίζουν τους επιβάτες και επισκέπτες του αεροδρομίου στη νέα φωτογραφική έκθεση “Ταξιδεύοντας με τα Πουλιά”, μια μοναδική περιήγηση στο μαγευτικό κόσμο […]

Η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών καλωσορίζουν τους επιβάτες και επισκέπτες του αεροδρομίου στη<...> νέα φωτογραφική έκθεση “Ταξιδεύοντας με τα Πουλιά”, μια μοναδική περιήγηση στο μαγευτικό κόσμο των πουλιών της Ελλάδας.

Μέσα από 30 σπάνιες εικόνες που συνέλαβε ο φακός 12 Ελλήνων φωτογράφων και πλούσιο συνοδευτικό οπτικοακουστικό υλικό, οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά στο πολύτιμο οικοσύστημα των πουλιών της ελληνικής άγριας φύσης. Παράλληλα, δίνεται στο κοινό η ευκαιρία να γνωρίσει τη σημασία της προστασίας των άγριων πουλιών και των βιοτόπων τους, όπως επίσης και τις δράσεις που πρέπει να πραγματοποιήσουμε για τη διασφάλιση ενός βιώσιμου περιβάλλοντος, τόσο για τα πουλιά όσο και για τον άνθρωπο.

Η έκθεση είναι ανοικτή στο κοινό από την Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου και για τρεις μήνες, στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Πληροφόρησης του αεροδρομίου (Αναχωρήσεις, Είσοδος 3). Η έκθεση είναι προσβάσιμη για όλους τους επιβάτες και τους επισκέπτες του αεροδρομίου και παραμένει ανοικτή καθόλη τη διάρκεια του 24ώρου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024