Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εορτασμός της έναρξης πτήσεων της Etihad προς το Σικάγο

O γενικός διευθυντής της Etihad Airways στο Σικάγο

Βίκυ Καραντζαβέλου - 22 Οκτώβριος 2009, 00:00

Ο James Hogan, γενικός διευθυντής της Etihad Airways και διευθυντικά στελέχη της αεροπορικής εταιρείας<...>

διοργάνωσαν και παρευρέθηκαν σε μία υψηλού επιπέδου εκδήλωση στο Σικάγο για τον εορτασμό της έναρξης πτήσεων της Etihad προς την διάσημη “πόλη των ανέμων”.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Peninsula Hotel στo Σικάγο, ήταν το αποκορύφωμα μιας σειράς δραστηριοτήτων που λάμβαναν χώρα για μία ολόκληρη εβδομάδα και στόχευαν στην προώθηση του πιο πρόσφατου αμερικανικού προορισμού της αεροπορικής εταιρείας. Σε αυτές τις δραστηριότητες περιλαμβάνονταν συναντήσεις με το δήμαρχο της πόλης Richard Daley, με τον James Albaugh, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο των εμπορικών αερογραμμών Boeing, καθώς και με διακεκριμένα μέλη της Αραβικής επιχειρηματικής κοινότητας  στην Αμερική.

Ο James Hogan δήλωσε: “Από την στιγμή της έναρξης  των πτήσεων τον προηγούμενο μήνα, η Etihad Airways έλαβε ένα πολύ ζεστό καλωσόρισμα στο Σικάγο και είμαστε ενθουσιασμένοι με την ενίσχυση των ήδη δυνατών σχέσεων μας με το αεροδρόμιο OΆHare και με τις πολιτειακές και εμπορικές αρχές της πόλης”.

Την περασμένη εβδομάδα ο James Hogan ήταν ο βασικός ομιλητής στο γεύμα πού παρέθεσε το Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο του Aμπου Ντάμπι. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο James Hogan αναφέρθηκε στην αναπτυσσόμενη σχέση μεταξύ Σικάγο και Aμπου Ντάμπι και εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο η νέα υπηρεσία της Etihad θα επιφέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη στην τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Β.Αμερικής.

Η Etihad Airways ξεκίνησε τις πτήσεις της προς το Σικάγο της Αμερικής στις αρχές του Σεπτεμβρίου 2009, πραγματοποιώντας τρεις πτήσεις την εβδομάδα. Οι πτήσεις θα αυξηθούν σε έξι την εβδομάδα στις αρχές του Νοεμβρίου και από τις αρχές του 2010 θα πραγματοποιούνται καθημερινά.

Το Σικάγο είναι η τρίτη μεγαλύτερη αγορά της Β. Αμερικής για αεροπορικά ταξίδια προς τη Μ. Ανατολή και προς τις χώρες του Κόλπου, μετά τη Νέα Υόρκη και την Ουάσινγκτον και η πολιτεία του Ιλινόις είναι η έδρα μιας εκ των μεγαλυτέρων Αραβο-Αμερικανικών κοινοτήτων στις ΗΠΑ, με πληθυσμό που ξεπερνά τους 240.000 κατοίκους.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top