Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Σύνδεση Θεσσαλονίκης με Μόσχα, Λονδίνο, Παρίσι, Αμστερνταμ και Γερμανία

Οι Μακεδονικές Αερογραμμές έτοιμες για πτήση από την άνοιξη του 2010

Βίκυ Καραντζαβέλου - 22 Οκτώβριος 2009, 00:00

Στα τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου τοποθετεί χρονικά η διοίκηση της Olympic Air, την έναρξη πτήσεων από τις Μακεδονικές Αερογραμμές, με στόχο την κάλυψη των αναγκών για προορισμούς στους οποίους η Olympic Air δεν πετά απευθείας....

Στα τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου τοποθετεί χρονικά η διοίκηση της Olympic Air, την έναρξη πτήσεων από τις Μακεδονικές<...>

Αερογραμμές, με στόχο την κάλυψη των αναγκών για προορισμούς στους οποίους η Olympic Air δεν πετά απευθείας.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, σύμφωνα με το γενικό εμπορικό διευθυντή της εταιρείας, κ. Σταύρο Δαλιάκα, οι αρχικές σκέψεις στο πλαίσιο του σχεδιασμού του πτητικού προγράμματος των Μακεδονικών Αερογραμμών περιλαμβάνουν τη σύνδεση της Θεσσαλονίκης με Μόσχα, Λονδίνο, Παρίσι, Aμστερνταμ, αλλά και πόλη της Γερμανίας. Μάλιστα στη περίπτωση του Aμστερνταμ διερευνάται η περίπτωση συνεργασίας με την KLM, ώστε να δοθεί διέξοδος και για συνδέσεις με υπερατλαντικούς προορισμούς.

Προκειμένου το πρόγραμμα που θα διαμορφωθεί να εξυπηρετεί στο μέγιστο δυνατό βαθμό τις ανάγκες του επιβατικού κοινού, η διοίκηση της Olympic Air συναντήθηκε χθες με εκπροσώπους του επιχειρηματικού και τουριστικού κόσμου της Β. Ελλάδας (επιμελητήρια, τουριστικούς πράκτορες, ενώσεις ξενοδόχων κ.λπ.). Η συχνότητα των πτήσεων, όπως διευκρίνισε ο κ.Δαλιάκας, θα εξαρτηθεί από την κίνηση που θα έχει ο κάθε προορισμός, ενώ σε πρώτη φάση εκτιμάται ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον τρία αεροπλάνα για να φέρουν σε πέρας το πτητικό έργο.

Ο κ. Δαλιάκας εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μέχρι στιγμής αποδοχή της νέας εταιρείας από το κοινό, ενώ έκανε γνωστό ότι στις 25 Οκτωβρίου θα οριστικοποιηθεί το χειμερινό πρόγραμμα της Olympic Air, με περισσότερα δρομολόγια ανά προορισμό (οκτώ στη Θεσσαλονίκη). Οι πληρότητες των πτήσεων της εταιρείας υπολογίζονται αυτό το διάστημα στο 60% και στόχος είναι η αύξησή τους. Στην παρούσα φάση δεν εξετάζεται το ενδεχόμενο ένταξης νέων προορισμών στο πρόγραμμα πτήσεων της Olympic Air.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top