Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Κατασκευή της πρώτης αποβάθρας για κρουαζιερόπλοια στη Μέση Ανατολή

Θοδωρής Κουμέλης - 10 Απρίλιος 2001, 00:00

Η πρώτη αποβάθρα στη Μέση Ανατολή, αποκλειστικά για κρουαζιερόπλοια κατασκευάστηκε στο Port Rashid, στο<...> Ντουμπάι<.>

, με δυνατότητα να φιλοξενήσει δύο πλοία ταυτόχρονα. Η αποβάθρα θα χρησιμοποιηθεί από πολλές εταιρίες κρουαζιέρων, και ιδιαίτερα από τις Cunard και Seabourn Cruise Line.

Στόχος του Ντουμπάι είναι να προσελκύσει και άλλες εταιρίες και να τις ενθαρρύνει να συμπεριλαμβάνουν την πόλη στις κρουαζιέρες τους. Ο γενικός διευθυντής της διεύθυνσης Τουρισμού του Ντουμπάι, κ. Khalid bin Sulayem, δήλωσε ότι οι ταξιδιώτες που θα επισκεφτούν την αποβάθρα για πρώτη φορά, θα αποκομίσουν τις καλύτερες εντυπώσεις και θα φύγουν από την πόλη με τις καλύτερες αναμνήσεις. Επίσης, τόνισε ότι πρόκειται να παρουσιάσουν μία σειρά πρωτοβουλιών που θα ενθαρρύνουν τις κρουαζιέρες κατά τους θερινούς μήνες, ενώ σταδιακά η αποβάθρα θα αναπτύσσεται όλο και περισσότερο, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών. Οι ήδη υπάρχουσες ανέσεις, περιλαμβάνουν προστασία των επιβατών και των αποσκευών τους με κάμερες, ένα γραφείο πληροφοριών, μια αίθουσα VIP, καταστήματα duty-free, έναν κήπο με φοίνικες, και τουαλέτες με εύκολη πρόσβαση για ανάπηρους.

Ο αντιπρόεδρος της εταιρίας κρουαζιέρων Cunard, κ. Hans Rood, περιέγραψε την αποβάθρα ως ένα από τα πιο εκπληκτικά και αποτελεσματικά έργα που έχουν γίνει τελευταία και πολύ σύντομα θα αναδείξει το Ντουμπάι ως προορισμό για κρουαζιέρες. Επίσης, δήλωσε ότι με τη συνεργασία της εταιρίας με το Ντουμπάι, ελπίζει να αυξηθούν τα αγκυροβόλια που θα γίνονται από τα πλοία, στην αποβάθρα του Port Rashid.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top