Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων

Ημερίδα της ΠΑΣΥΞΕ για την εξοικονόμηση ενέργειας στα ξενοδοχεία

Τατιάνα Ρόκου - 23 Οκτώβριος 2009, 00:00

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ημερίδα / παρουσίαση που διοργάνωσε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων στις 21 Οκτωβρίου 2009<...>

, στο ξενοδοχείο “Amathus Beach” στη Λεμεσό, που ήταν αφιερωμένη στην προτεραιότητα και επιβεβλημένη ανάγκη από τα ξενοδοχεία μας για εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας, στη μείωση του ενεργειακού κόστους των ξενοδοχείων και στην ελαχιστοποίηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων από τη λειτουργία των ξενοδοχείων.

Την ημερίδα χαιρέτισε ο Επίτροπος Περιβάλλοντος, κ. Χ. Θεοπέμπτου, τους σύνεδρους δε καλωσόρισε με χαιρετισμό του ο γενικός διευθυντής του ΠΑΣΥΞΕ, κ. Ζ. Ιωαννίδης.

Την παρουσίαση της επίκαιρης και ενδιαφέρουσας αυτής Ημερίδας, ανέλαβε ο Δρ Αλέκος Μαρδαπήττας, διευθύνων σύμβουλος της αγγλικής Εταιρείας Energy Management Systems (EMS), η οποία έχει μεγάλη εμπειρία στο σχεδιασμό και κατασκευή εξειδικευμένων μετασχηματιστών για τη βελτιστοποίηση της τάσης του ρεύματος.

Στις εργασίες της ημερίδας συμμετείχαν πάνω από 95 ιδιοκτήτες, γενικοί διευθυντές και διευθυντικά στελέχη ξενοδοχείων, που αντιπροσώπευαν συνολικά πέραν των 100 ξενοδοχειακών μονάδων του τόπου, καθώς επίσης και αριθμός επαγγελματιών συνεργατών της Εταιρείας EMS στην Κύπρο.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top