Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗμερίδα της ΠΑΣΥΞΕ για την εξοικονόμηση ενέργειας στα ξενοδοχεία
Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων

Ημερίδα της ΠΑΣΥΞΕ για την εξοικονόμηση ενέργειας στα ξενοδοχεία

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ημερίδα / παρουσίαση που διοργάνωσε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων στις 21 Οκτωβρίου 2009, στο ξενοδοχείο “Amathus Beach” στη Λεμεσό, που ήταν αφιερωμένη στην προτεραιότητα και επιβεβλημένη […]

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ημερίδα / παρουσίαση που διοργάνωσε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων στις 21 Οκτωβρίου 2009<...>, στο ξενοδοχείο “Amathus Beach” στη Λεμεσό, που ήταν αφιερωμένη στην προτεραιότητα και επιβεβλημένη ανάγκη από τα ξενοδοχεία μας για εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας, στη μείωση του ενεργειακού κόστους των ξενοδοχείων και στην ελαχιστοποίηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων από τη λειτουργία των ξενοδοχείων.

Την ημερίδα χαιρέτισε ο Επίτροπος Περιβάλλοντος, κ. Χ. Θεοπέμπτου, τους σύνεδρους δε καλωσόρισε με χαιρετισμό του ο γενικός διευθυντής του ΠΑΣΥΞΕ, κ. Ζ. Ιωαννίδης.

Την παρουσίαση της επίκαιρης και ενδιαφέρουσας αυτής Ημερίδας, ανέλαβε ο Δρ Αλέκος Μαρδαπήττας, διευθύνων σύμβουλος της αγγλικής Εταιρείας Energy Management Systems (EMS), η οποία έχει μεγάλη εμπειρία στο σχεδιασμό και κατασκευή εξειδικευμένων μετασχηματιστών για τη βελτιστοποίηση της τάσης του ρεύματος.

Στις εργασίες της ημερίδας συμμετείχαν πάνω από 95 ιδιοκτήτες, γενικοί διευθυντές και διευθυντικά στελέχη ξενοδοχείων, που αντιπροσώπευαν συνολικά πέραν των 100 ξενοδοχειακών μονάδων του τόπου, καθώς επίσης και αριθμός επαγγελματιών συνεργατών της Εταιρείας EMS στην Κύπρο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024