Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΝέα συνεργασία για την GATS group
Aποκλειστική συνεργασία GATS group με την Interitalia

Νέα συνεργασία για την GATS group

Ο Τουριστικός Οργανισμός GATS group ανακοινώνει την αποκλειστική του συνεργασία κάτω από την “ομπρέλα” της θυγατρικής του εταιρείας που απευθύνεται στις λιανικές πωλήσεις, Tourgats Ltd, με την εταιρεία Interitalia, η […]

Ο Τουριστικός Οργανισμός GATS group ανακοινώνει την αποκλειστική του συνεργασία κάτω από την “ομπρέλα” της θυγατρικής του εταιρείας που απευθύνεται στις<...> λιανικές πωλήσεις, Tourgats Ltd, με την εταιρεία Interitalia, η οποία εδώ και χρόνια εξειδικεύεται στα προγράμματα και τα πακέτα προς την Ιταλία, πάντα με το υψηλό standard των υπηρεσιών που την ξεχωρίζει για τις ανταγωνιστικές της τιμές.

Τα στελέχη που απαρτίζουν την Interitalia στεγάζονται πλέον στο κεντρικό κτίριο του Ομίλου GATS, στην Αθήνα, απολαμβάνοντας όλες εκείνες τις ανέσεις που τις παρέχονται για την εύρωστη και αποτελεσματική της λειτουργία, με απώτερο σκοπό την προσέλευση νέων πελατών και την εδραίωση της συνεργασίας αυτής ως ενός εξειδικευμένου βραχίονα της ελληνικής αγοράς προς την γειτονική Ιταλία. Το ανθρώπινο δυναμικό της αποτελείται από έμπειρα στελέχη που προτείνουν ευέλικτες λύσεις, με βαθιά γνώση στους Ιταλικούς προορισμούς, το οποίο και αποτελεί την εγγύηση στην εξυπηρέτηση των πελατών κι αυτός ήταν ένας από τους βασικούς λόγους της συνεργασίας της με τον όμιλο GATS.

Δείγμα αυτής της προσπάθειας θα συμπεριλαμβάνεται στον χειμερινό τιμοκατάλογο της Tourgats που πρόκειται να κυκλοφορήσει εντός των ημερών. Ήδη προγράμματα με την ένδειξη Interitalia φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα tourgats.com.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024