Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
2ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Τουρισμού

Τα βλέματα της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας στρέφονται στην Ελλάδα

Τατιάνα Ρόκου - 26 Οκτώβριος 2009, 00:00

Με επίκεντρο τη σταδιακή ανάκαμψη της οικονομίας και την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος θα διεξαχθεί το 2ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Τουρισμού στη<...>

Θεσσαλονίκη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, με θέμα “Ταξίδια & Τουρισμός: Η Επόμενη Ημέρα - Από την Ύφεση στην Ανάπτυξη”. Το συνέδριο διοργανώνεται από τη Helexpo και τη Europress Media Group (EMG) την Παρασκευή 30 και το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009, στο πλαίσιο της 25ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού Philoxenia, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και με την υποστήριξη του Διεθνούς Τμήματος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων (AEJ), του περιοδικού “European Business Review” και της έκδοσης “Best of Greece”.

Οι επιμέρους θεματικές ενότητες του συνεδρίου είναι οι ακόλουθες: Στρατηγικές Επικοινωνίας και Διαχείριση Κρίσεων, Οικο-Τουρισμός και Αειφόρος Ανάπτυξη, Τουρισμός Πόλεων και Ειδικές Μορφές Τουρισμού.

Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν σημαντικές διεθνείς προσωπικότητες. Ειδικότερα, η αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής (ΕΟΚΕ) κα Irini Pari, η υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κα Aντζελα Γκερέκου, η πρόεδρος του The International Ecotourism Society, Dr. Kelly Bricker, η υπουργός Τουρισμού της Γκάνα (τιμώμενη χώρα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, όπου διεξήχθησαν και οι φετινοί εορτασμοί της Παγκόσμιας Ημέρας για τον Τουρισμό) κα Juliana Azumah-Mensah, ο εμπνευστής και δημιουργός των Zero Star Hotels, καθηγητής στο DCT Hotel & Business Management School κ. Daniel Charbonnier, η κα Kristina Keller, εκπρόσωπος του ταξιδιωτικού οργανισμού TUI και μέλος του management 9 ταξιδιωτικών γραφείων στη Γερμανία, εκπρόσωποι της ελληνικής κυβέρνησης, συνδέσμων τουριστικών επιχειρήσεων και μεγάλων επιχειρήσεων, που δραστηριοποιούνται σε ευρωπαϊκό επίπεδο, θα δώσουν το παρόν σε ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στον τομέα του τουρισμού.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top