Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
100 ειδικές προσφορές σε 116 ξενοδοχεία ανά την υφήλιο

Etihad: Παρουσίαση του εκτεταμένου προγράμματος διακοπών World Deals

Βίκυ Καραντζαβέλου - 27 Οκτώβριος 2009, 00:00

Η Etihad Holidays, που αποτελεί τμήμα της Etihad Airways, ξεκίνησε να προσφέρει τη μεγαλύτερη ποικιλία πακέτων διακοπών<...>

σε όλο τον κόσμο “World Deals” σε προορισμούς στην Αυστραλία, την Ασία, τη Β. Αμερική, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή.

Στην έκδοση Οκτωβρίου του προγράμματος “World Deals” περιλαμβάνονται περισσότερες από 100 ειδικές προσφορές σε 116 ξενοδοχεία ανά την υφήλιο. Μερικοί από τους προορισμούς που προτείνονται στο πρόγραμμα “World Deals” είναι οι νέοι προορισμοί της Etihad στο Κέιπ Τάουν και στο Σικάγο, καθώς και ειδικά ποδοσφαιρικά πακέτα για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες της Manchester City.

Το πρόγραμμα “World Deals” τονίζει την εκτεταμένη ταξιδιωτική περίοδο που επιτρέπει στους πελάτες της να πραγματοποιήσουν τις διακοπές τους μέχρι τα τέλη του Ιανουαρίου 2010. Ανάμεσα στην πληθώρα των πακέτων αυτών προτείνονται αποδράσεις στην Ταϋλάνδη  και στη Μαλαισία.

Ο Peter Baumgartner, γενικός εμπορικός διευθυντής της Etihad Airways, δήλωσε: “Εκτός του ότι πρόκειται για την μεγαλύτερη ποικιλία επιλογών για διακοπές, με την έκδοση Οκτωβρίου των “World Deals” προσφέρουμε για πρώτη φορά στους πελάτες μας τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τα ταξίδια κατά τη διάρκεια μας παρατεταμένης περιόδου τεσσάρων μηνών. Αυτή η ευελιξία σε συνδυασμό με τις καταπληκτικές τιμές που προσφέρουμε, ουσιαστικά επιβεβαιώνει ότι τα `World Deals` Οκτωβρίου είναι τα πλέον δημοφιλή μέχρι στιγμής”.

Τα «Καυτά Πακέτα» του προγράμματος περιλαμβάνουν τρεις διανυκτερεύσεις στο Park Hyatt στο Σικάγο, τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Le Vendome στο Κέιπ Τάουν και στο Meritus Pelangi Beach Resort και στο Spa Langkawi στη Μαλαισία  επίσης για τρεις διανυκτερεύσεις.

Τα πακέτα προς Ταϋλάνδη, έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Etihad, περιλαμβάνουν διαμονή στο ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων Imperial Queens Park στη Μπανγκόγκ για τρεις διανυκτερεύσεις, καθώς και στο ξενοδοχείο πέντε αστέρων Grand Sukhumvit. 

Επίσης, προσφέρεται πακέτο τριών διανυκτερεύσεων στο ξενοδοχείο Novotel Phuket. Παράλληλα με τις πτήσεις μετΆ επιστροφής από το Aμπου Ντάμπι στη Μπανγκόγκ, τα πακέτα διακοπών στο Πουκέτ επίσης περιλαμβάνουν και πτήσεις μετΆ επιστροφής προς το νησί Πουκέτ με την Bangkok Airways, που συνεργάζεται με την Etihad για πτήσεις κοινού κωδικού

Aλλοι προορισμοί στην Aπω Ανατολή όπου ισχύουν προσφορές για αποδράσεις είναι ξενοδοχεία στην Κουάλα Λουμπούρ, καθώς και διακοπές στις περιοχές Penang και Langkawi στη Μαλαισία.

Στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, τα προσφερόμενα πακέτα περιλαμβάνουν το Μουσκάτ στο Ομάν, για δύο διανυκτερεύσεις στο Shangri LaΆs Al Jissah Resort and Spa, καθώς και σε ξενοδοχεία στο Αμάν και στη Νεκρά Θάλασσα στην Ιορδανία.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top