Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Greece`s Leading Business Hotel για το 2009

Κορυφαία διάκριση για το Athenaeum InterContinental Athens

Τατιάνα Ρόκου - 30 Οκτώβριος 2009, 00:00

To Athenaeum InterContinental Athens βραβεύθηκε με τη διάκριση “GreeceΆs Leading Business Hotel” για το 2009 στο διαγωνισμό<...>

World Travel Awards.

Ο διαγωνισμός World Travel Awards πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1993 ως μία προσπάθεια αναγνώρισης και επιβράβευσης των σημαντικότερων επιτευγμάτων σε όλους τους τομείς του τουριστικού κλάδου. Τα τελευταία χρόνια αφοσιωμένοι επαγγελματίες αναγνωρίζουν τον διαγωνισμό ως έναν από τους ισχυρότερους της τουριστικής βιομηχανίας. Η ψηφοφορία για την απονομή των βραβείων για το 2009 παρουσίασε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη 16χρόνη πορεία του θεσμού, καταμετρώντας 170,000 συμμετοχές σε περισσότερες από 200 χώρες.

“Η απονομή  της υψηλής αυτής διάκρισης καθώς και των προηγούμενων που είχε λάβει το ξενοδοχείο στον εν λόγω διαγωνισμό για τα έτη 2005, 2006 & 2007 αποτελούν για εμάς σημαντικές επιβραβεύσεις” ανέφερε σχετικά o κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, γενικός διεθυντής του Athenaeum InterContinental Athens. “Η  κινητήρια δύναμη της επιτυχής πορείας του ξενοδοχείου μας είναι η σταθερή παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών σε ένα πολυτελές και άνετο περιβάλλον. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να τηρούμε την υπόσχεση που δίνουμε καθημερινά στους πελάτες μας”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top