Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαTo Xenia Ouranoupolis ανοιχτό και το χειμώνα

To Xenia Ouranoupolis ανοιχτό και το χειμώνα

Το Xenia Ouranoupolis 4****, της ξενοδοχειακής οικογένειας P.A.P Corp., βρίσκεται μόλις 2 λεπτά από την πόλη της Ουρανούπολης και είναι χτισμένο στην πιο όμορφη παραλία, πάνω στο κύμα, στην ομορφότερη […]

Το Xenia Ouranoupolis 4****, της ξενοδοχειακής οικογένειας P.A.P Corp., βρίσκεται μόλις 2 λεπτά από την πόλη<...> της Ουρανούπολης και είναι χτισμένο στην πιο όμορφη παραλία, πάνω στο κύμα, στην ομορφότερη τοποθεσία της περιοχής, με θέα προς το Aγιο Όρος, τον Πύργο της Ουρανούπολης και το νησί Αμολιανή.

Το Xenia Ouranoupolis, ένα από τα λίγα χαρακτηρισμένα ξενοδοχεία “πάνω στην άμμο”, επεκτάθηκε πρόσφατα με 3 καινούργια κτίρια, ένα internet cafe, SPA έκτασης 700τ.μ. και νέους χώρους υποδοχής, bar και δεξιώσεων. Κοινά αρχιτεκτονικά στοιχεία των νέων κτιρίων, είναι οι γραμμές της δεκαετίας του Ά60, τα χρώματα που εναρμονίζονται με τον περιβάλλοντα χώρο και ο σεβασμός στα τοπικά δομικά στοιχεία.

Τα 88 νέα δωμάτια έχουν θέα στη θάλασσα, είναι ευρύχωρα και εξυπηρετούν τις σύγχρονες ανάγκες με τη φροντίδα της P.A.P Corp. Ο εξοπλισμός και η επίπλωση τους είναι σχεδιασμένα όλα από τον αρχιτέκτονα και πρόεδρο του Δ.Σ της P.A.P. Corp., κ. Φώτιος Παντ. Παπαδόπουλο, όπως σε κάθε ξενοδοχείο της P.A.P, με έμφαση στην άνεση, την λειτουργικότητα και το concept του Xenia Ouranoupolis. Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν είναι από φυσικές πρώτες ύλες της περιοχής και αναδεικνύουν τον χαρακτήρα της Χαλκιδικής μέσα από λιτές, απέριττες μοντέρνες φόρμες.

Ακόμη στο νέο χώρο SPA του Xenia Ouranoupolis, η αναζωογόνηση και η περιποίηση προσώπου, σώματος και πνεύματος πραγματοποιείται με τη φιλοσοφία και τα οργανικά προϊόντα ομορφιάς JUST PURE. Έτσι, οι επισκέπτες του ξενοδοχείου, μπορούν να απολαμβάνουν μια πρωτόγνωρη ολιστική εμπειρία χαλαρότητας και ευεξίας συνδυασμένες με διατροφικές προτάσεις , η οποία βασίζεται στην αλληλένδετη σχέση ανθρώπου και σύμπαντος, με βασικό ρυθμιστή το φεγγάρι και τις φάσεις του.

Η πλούσια ελληνική παραδοσιακή κουζίνα του Xenia Ouranoupolis σας περιμένει για να ανακαλύψετε τα μυστικά της: το ελαιόλαδο, την κάπαρη, τη ρίγανη και όλα τα φρέσκα υλικά από τα περιβόλια της περιοχής που μεταμορφώνονται χάρη στις παραδοσιακές συνταγές της P.A.P Corp. σε υπέροχα πιάτα.

Όλες οι συνταγές δημιουργούνται με αγνά και παραδοσιακά υλικά ενώ το μέλι, το κρασί και το λάδι είναι παραγωγής της P.A.P Corp. Το ίδιο και οι μαρμελάδες και τα γλυκά του κουταλιού που μπορείτε να γευτείτε στο ξενοδοχείο ή να προμηθευτείτε για να τα πάρετε και μαζί σας.

Η ξενοδοχειακή οικογένεια P.A.P Corp., μια εταιρεία με περιβαλλοντική διαχείριση, είναι ενεργό μέλος Εθνικών και διεθνών περιβαλλοντικών οργανώσεων τα τελευταία 30 χρόνια με αμέτρητες δραστηριότητες αφιερωμένες στην προστασία της φύσης.
To XENIA φετος πήρε και τη διάκριση Eco Label του Green Key, ενώ η παραλία του Xenia Ouranoupolis είναι βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024