Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΑκόμα πιο προσιτή η Μάλτα στους Έλληνες

Ακόμα πιο προσιτή η Μάλτα στους Έλληνες

Πρόσφατα, έγινε συμφωνία μεταξύ της Ελλάδας και της Μάλτας για την διευκόλυνση των Ελλήνων ταξιδιωτών, οι οποίοι στο εξής το μόνο που θα χρειάζονται για να ταξιδεύουν στην Μάλτα θα […]

Πρόσφατα, έγινε συμφωνία μεταξύ της Ελλάδας και της Μάλτα<.>ς για την διευκόλυνση των Ελλήνων ταξιδιωτών<...>, οι οποίοι στο εξής το μόνο που θα χρειάζονται για να ταξιδεύουν στην Μάλτα θα είναι η αστυνομική τους ταυτότητα, όπως γίνεται και στις χώρες τις Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Έτσι, σε συνδυασμό και με τις ολιγόωρες πτήσεις της Air Malta που διαρκούν 1 ώρα και 30 λεπτά με τα Boeing 737, η Μάλτα γίνεται ακόμα πιο προσιτή στους Έλληνες ταξιδιώτες.

Σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Ντίνου Φραντζεσκάκη, διευθυντή της Discover the World Marketing που είναι GSA της Air Malta, για πρώτη φορά μαθητές Λυκείων από Θεσσαλονίκη και Αθήνα επισκέφτηκαν φέτος την Μάλτα. Η Μάλτα αποτελεί πλέον τουριστικό προορισμό για τους μαθητές, όπως η Ρόδος, η Κρήτη και η Κύπρος. Η αγορά των μαθητών, όπως είπε ο κ. Φραντζεσκάκης, είναι μια αναπτυσσόμενη αγορά, αφού κάθε χρόνο διακινούνται 10.000 μαθητές.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024