Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΜουσείο Ακρόπολης: Ο Π. Γερουλάνος παρέλαβε το εκατομμυριοστό εισιτήριο
Ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού επισκέφθηκε το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης

Μουσείο Ακρόπολης: Ο Π. Γερουλάνος παρέλαβε το εκατομμυριοστό εισιτήριο

Ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλος Γερουλάνος επισκέφθηκε πρόσφατα το Νέο Μουσείο Ακρόπολης και παρέλαβε το εκατομμυριοστό εισιτήριο. Κατά την επίσκεψή του, έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Είναι ιδιαίτερη χαρά να βρίσκομαι σήμερα στο Νέο Μουσείο Ακρόπολης και να παραλαμβάνω…

Ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλος Γερουλάνος επισκέφθηκε πρόσφατα το Νέο Μουσείο Ακρόπολης<...> και παρέλαβε το εκατομμυριοστό εισιτήριο. Κατά την επίσκεψή του, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Είναι ιδιαίτερη χαρά να βρίσκομαι σήμερα στο Νέο Μουσείο Ακρόπολης και να παραλαμβάνω το εκατομμυριοστό εισιτήριο. Από τον Ιούνιο που άνοιξε τις πόρτες του το μουσείο, η ανταπόκριση του κόσμου έχει υπάρξει συγκλονιστική και αυτό δείχνει πόσο μπορούμε πραγματικά να αξιοποιήσουμε τις συνέργιες που υπάρχουν μεταξύ πολιτισμού και τουρισμού.

Θα ήθελα επίσης να πω πως σήμερα είναι μια συμβολική μέρα γιατί υιοθετώ την πρόταση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου να συνεχίσουν το μεγάλο τους έργο αφιλοκερδώς, χωρίς δηλαδή την προβλεπόμενη αμοιβή. Τους συγχαίρω για το έργο που έχουν κάνει μέχρι τώρα και πιστεύω ότι θα συνεχίσουν απρόσκοπτα και με την ίδια δύναμη από δω και στο εξής”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024