Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςCar RentalsOutstanding Achievement Award για την Avis Greece
Βραβείο στη διάρκεια του παγκοσμίου συνεδρίου της Avis

Outstanding Achievement Award για την Avis Greece

Το βραβείο “Outstanding Achievement Award 2009” κέρδισε η Avis Ελλάδος κατά τη διάρκεια του παγκοσμίου συνεδρίου της Avis που έλαβε χώρα στην Κωνσταντινούπολη, στις 19-22 Οκτωβρίου, με συμμετοχή 213 συναδέλφων […]

Το βραβείο “Outstanding Achievement Award 2009” κέρδισε η Avis Ελλάδος κατά τη διάρκεια του παγκοσμίου συνεδρίου της Avis που<...> έλαβε χώρα στην Κωνσταντινούπολη, στις 19-22 Οκτωβρίου, με συμμετοχή 213 συναδέλφων από 98 χώρες.

Η Avis στην Ελλάδα κατάφερε το 2009, παρά τη μείωση σε αφίξεις στη χώρα μας, να αυξήσει τον τζίρο της στο rent-a-car κατά 2,5% έως τον Σεπτέμβριο με πρόβλεψη για 3,5% στο τέλος της χρονιάς. Στον τομέα των μακροχρόνιων μισθώσεων τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά. Η αύξηση τζίρου ήταν 77% έως το τέλος Σεπτέμβρη. Παράλληλα, βελτίωσε κατά πολύ τις επιδόσεις στα αποτελέσματα της Έρευνας Ικανοποίησης Πελατών, η οποία γίνεται καθημερινά τα τελευταία 5 χρόνια, ενώ οι συμφωνίες που υπέγραψε κατά τη διάρκεια της χρονιάς βοήθησαν όχι μόνο στην αύξηση των ενοικιάσεων στην Ελλάδα, αλλά και σε χώρες του εξωτερικού. Τέλος, παρόλο που η Ελλάδα παραμένει μία χώρα κυρίως με εισερχόμενο τουρισμό, η Avis κατάφερε φέτος να αυξήσει ακόμα περισσότερο τον αριθμό των κρατήσεων που στέλνει προς άλλες χώρες κατά 7%.

Μετά τη βράβευση, ο κ. Aλκης Πέττας, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Avis στην Ελλάδα δήλωσε: “Το βραβείο αυτό αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών όλης της ομάδας της Avis, εν μέσω δύσκολων παγκόσμιων συγκυριών και κακής τουριστικής χρονιάς. Με αγάπη και αφοσίωση θα συνεχίσουμε να γινόμαστε καλύτεροι με σκοπό να παρέχουμε στους πελάτες μας υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, ακολουθώντας την κεντρική φιλοσοφία της Avis `We Try Harder` σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων μας”.

Η Avis δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1960 και είναι θυγατρική εταιρεία του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, ενώ παγκοσμίως δραστηριοποιείται σε 160 χώρες με περισσότερους από 5.000 σταθμούς ενοικίασης και εξυπηρετεί περισσότερους από έξι εκατομμύρια πελάτες το χρόνο. Με 400 εργαζομένους και δίκτυο πάνω από 75 σταθμούς ενοικίασης αυτοκινήτων, η Avis κατέχει την ηγετική θέση στην ελληνική αγορά καλύπτοντας ανάγκες ενοικίασης οχημάτων στον κλάδο του Rent a Car (βραχυχρόνια μίσθωση) και στον κλάδο της Μακροενοικίασης (leasing) με στόλο 33.000 αυτοκινήτων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024