Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Βραβείο στη διάρκεια του παγκοσμίου συνεδρίου της Avis

Outstanding Achievement Award για την Avis Greece

Βίκυ Καραντζαβέλου - 02 Νοέμβριος 2009, 00:00

Το βραβείο “Outstanding Achievement Award 2009” κέρδισε η Avis Ελλάδος κατά τη διάρκεια του παγκοσμίου συνεδρίου της Avis που<...>

έλαβε χώρα στην Κωνσταντινούπολη, στις 19-22 Οκτωβρίου, με συμμετοχή 213 συναδέλφων από 98 χώρες.

Η Avis στην Ελλάδα κατάφερε το 2009, παρά τη μείωση σε αφίξεις στη χώρα μας, να αυξήσει τον τζίρο της στο rent-a-car κατά 2,5% έως τον Σεπτέμβριο με πρόβλεψη για 3,5% στο τέλος της χρονιάς. Στον τομέα των μακροχρόνιων μισθώσεων τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά. Η αύξηση τζίρου ήταν 77% έως το τέλος Σεπτέμβρη. Παράλληλα, βελτίωσε κατά πολύ τις επιδόσεις στα αποτελέσματα της Έρευνας Ικανοποίησης Πελατών, η οποία γίνεται καθημερινά τα τελευταία 5 χρόνια, ενώ οι συμφωνίες που υπέγραψε κατά τη διάρκεια της χρονιάς βοήθησαν όχι μόνο στην αύξηση των ενοικιάσεων στην Ελλάδα, αλλά και σε χώρες του εξωτερικού. Τέλος, παρόλο που η Ελλάδα παραμένει μία χώρα κυρίως με εισερχόμενο τουρισμό, η Avis κατάφερε φέτος να αυξήσει ακόμα περισσότερο τον αριθμό των κρατήσεων που στέλνει προς άλλες χώρες κατά 7%.

Μετά τη βράβευση, ο κ. Aλκης Πέττας, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της  Avis στην Ελλάδα δήλωσε: “Το βραβείο αυτό αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών όλης της ομάδας της Avis, εν μέσω δύσκολων παγκόσμιων συγκυριών και κακής τουριστικής χρονιάς. Με αγάπη και αφοσίωση θα συνεχίσουμε να γινόμαστε καλύτεροι με σκοπό να παρέχουμε στους πελάτες μας υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, ακολουθώντας την κεντρική φιλοσοφία της Avis `We Try Harder` σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων μας”.

Η Avis δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1960 και είναι θυγατρική εταιρεία του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, ενώ παγκοσμίως δραστηριοποιείται σε 160 χώρες με περισσότερους από 5.000 σταθμούς ενοικίασης και εξυπηρετεί περισσότερους από έξι εκατομμύρια πελάτες το χρόνο. Με 400 εργαζομένους και δίκτυο πάνω από 75 σταθμούς ενοικίασης αυτοκινήτων, η Avis κατέχει την ηγετική θέση στην ελληνική αγορά καλύπτοντας ανάγκες ενοικίασης οχημάτων στον κλάδο του Rent a Car (βραχυχρόνια μίσθωση) και στον κλάδο της Μακροενοικίασης (leasing) με στόλο 33.000 αυτοκινήτων.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top