Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ Amadeus και η Rail Europe ενώνουν τις δυνάμεις τους
Πανευρωπαϊκές κρατήσεις σιδηροδρομικών εισιτηρίων μέσω της πλατφόρμας Amadeus Selling

Η Amadeus και η Rail Europe ενώνουν τις δυνάμεις τους

Η Amadeus και η Rail Europe 4A, ο κορυφαίος διανομέας υπηρεσιών Rail Europe σε όλο τον κόσμο, προχώρησαν σε συνεργασία για να αυξήσουν το φάσμα των ευρωπαϊκών προϊόντων της Rail […]

Η Amadeus και η Rail Europe 4A, ο κορυφαίος διανομέας υπηρεσιών Rail Europe σε όλο τον κόσμο, προχώρησαν σε<...> συνεργασία για να αυξήσουν το φάσμα των ευρωπαϊκών προϊόντων της Rail Europe και να προσφέρουν στα συνεργαζόμενα με την Amadeus ταξιδιωτικά γραφεία απαράμιλλο πανευρωπαϊκό σιδηροδρομικό ταξιδιωτικό περιεχόμενο.

Η Amadeus θα συνδέσει το περιεχόμενο της Rail Europe μέσω της πλατφόρμας Amadeus Selling, το σημείο πώλησης της εταιρείας στα ταξιδιωτικά γραφεία. Τα ταξιδιωτικά γραφεία θα μπορούν πλέον να πραγματοποιούν κρατήσεις πιο παραγωγικά και να συμπληρώνουν το ταξίδι των πελατών τους χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες κράτησης με το PNR τους, διευκολύνοντας ακόμη περισσότερο την ενσωμάτωση αεροπορικών, οδικών και ξενοδοχειακών προϊόντων.

Η προσθήκη του εκτεταμένου περιεχομένου της Rail Europe, που περιλαμβάνει τρένα υψηλής ταχύτητας, νυχτερινά τρένα και πάσο όπως το Eurail, επεκτείνει τις ευκαιρίες των ταξιδιωτικών γραφείων για επιπρόσθετα έσοδα. Η προσφορά σιδηροδρομικού περιεχομένου σαν μέρος του ταξιδιού βελτιώνει την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν τα ταξιδιωτικά γραφεία μέσα από εξειδικευμένες υπηρεσίες, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στους ταξιδιώτες που επισκέπτονται την Ευρώπη ή την παροχή βολικών ταξιδιωτικών συνδυασμών με την προσθήκη πληροφοριών για σύντομα ταξίδια στην Ευρώπη.

“Ζούμε πλέον την αναγέννηση των σιδηροδρομικών μεταφορών στην Ευρώπη. Οι ταξιδιώτες που έρχονται στην Ευρώπη απαιτούν ολοένα και περισσότερο την χρήση των τρένων στο ταξίδι τους. Αναγνωρίζουν σε αυτό το μέσο την άνεση και την ταχύτητα, ενώ ταυτόχρονα τους προσφέρει πολλά περισσότερα από το να τους μεταφέρει απλά στον προορισμό τους”, σχολίασε η κα Diane Bouzebiba, επικεφαλής του Τμήματος Rail της Amadeus. “Είναι σημαντικό για την Amadeus να είναι σε θέση να παρέχει στα ταξιδιωτικά γραφεία την δυνατότητα να καλύπτουν τις ανάγκες τους με τον πιο παραγωγικό τρόπο. Η συνεργασία μας με την Rail Europe έχει σαν στόχο την βελτίωση της πρόσβασης των ταξιδιωτικών γραφείων σε σιδηροδρομικό περιεχόμενο και κατά συνέπεια την παραγωγή επιπρόσθετων ευκαιριών κέρδους και επέκτασης των επιπέδων εξυπηρέτησης”.

“Χάρη στην συνεργασία με την Amadeus, έχουμε την δυνατότητα να διευρύνουμε το πεδίο μας σε περισσότερα ταξιδιωτικά γραφεία σε όλο τον κόσμο, τα οποία θα επωφεληθούν από την δυνατότητα κράτησης σιδηροδρομικών εισιτηρίων, συμπληρώνοντας έτσι άριστα ένα μακροσκελές ταξίδι”, δήλωσε ο κ. Pierre-Stephane Austi, διευθύνων σύμβουλος της Rail Europe. “Έχουμε εισέλθει σε μια εποχή ταχύτατης εξέλιξης με το σύστημα διανομής μας και το δίκτυο GDS της Amadeus αποτελεί έναν ισχυρό σύμμαχο του παγκόσμιου προγράμματος ανάπτυξης της Rail Europe”.

Το νέο προϊόν θα δοκιμαστεί σε επιλεγμένα ταξιδιωτικά γραφεία στην Ινδία και θα διατεθεί σε ένα αριθμό χωρών στις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικό, της Μέση Ανατολή και της Λατινικής Αμερικής. Σε ύστερη φάση, οι σιδηροδρομικές εταιρείες της περιοχής της Ασίας και του Ειρηνικού θα ενσωματωθούν επίσης στην πλατφόρμα.

Αντιπροσωπεύοντας περισσότερες από 35 ευρωπαϊκές σιδηροδρομικές εταιρείες, η Rail Europe είναι η κορυφαία εταιρεία στην ευρωπαϊκή σιδηροδρομική βιομηχανία που παρέχει και διαχειρίζεται άριστα όλες τις διαδικασίες κρατήσεων, από το inventory στην πληρωμή σε πολλαπλά νομίσματα και διαφορετικών μορφών πληρωμής.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024