Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες θα έχουν πρόσβαση σε ανταγωνιστικές τιμές

Booking Express, η νέα εταιρεία του Ομίλου Transhotel

Θοδωρής Κουμέλης - 04 Νοέμβριος 2009, 00:00

Ο Όμιλος Transhotel ξεκινά τη λειτουργία μιας νέας εταιρείας, της Booking Express, της οποίας το σύστημα κρατήσεων<...>

είναι ήδη στη διάθεση όλων των ταξιδιωτικών πρακτόρων της Ελλάδας. Χάρη σε αυτή τη νέα εταιρεία, οι επαγγελματίες μπορούν να προσφέρουν στους τελικούς πελάτες τους, την άμεση πληρωμή στο ξενοδοχείο, δίχως την ανάγκη προπληρωμής. Η Booking Express Θα είναι σύντομα διαθέσιμη και σε άλλες χώρες όπου ο όμιλος Transhotel έχει αντιπροσωπεία.

H Booking Express είναι πλήρως ενσωματωμένη  στο σύστημα TOR System Advanced. Η Booking Express διατίθεται μέσα από μια ξεχωριστή καρτέλα μέσα στο online σύστημα TOR System Advanced μέσα της οποίας οι ταξιδιωτικοί πράκτορες έχουν πρόσβαση σε ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Κρατήσεις που πραγματοποιούνται μέσω του Booking Express διατηρούν τα χαρακτηριστικά προστιθέμενης αξίας του Ομίλου Transhotel, όπως είναι η εγγυημένη προμήθεια για το Ταξιδιωτικό Γραφείο, η έρευνα για τη διαθεσιμότητα και η επιβεβαίωση κρατήσεων γίνεται με την ίδια μέθοδο που χρησιμοποιείται στην πλατφόρμα TOR System Advanced για κράτηση των άλλων  προϊόντα και υπηρεσιών του Ομίλου, σύμφωνα με τα σταθερά πρότυπα και κριτήρια ασφάλειας και ευελιξίας
           
Ο Κ. Αμαντέο Φρανκέτ, Γενικός  Εμπορικός Διευθυντής (C.C.O) του Ομίλου Transhotel, τόνισε τη σημασία αυτής της εισαγωγής στην αγορά για την εταιρεία. “Η Booking Express είναι ένα ορόσημο στην εμπορική πολιτική του Ομίλου Transhotel, με τη διάθεση πλέον και ενός συστήματος κρατήσεων ξενοδοχείων,  με άμεση πληρωμή του φιλοξενούμενου στο ξενοδοχείο, τύπος πληρωμής που έχει διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση. Το διευθυντικό στέλεχος αναφέρθηκε επίσης στα οφέλη που εκτός των γραφείων ταξιδίων, αποκομίζουν και τα ξενοδοχεία, όπως η “άμεση λήψη της πληρωμής της κράτησης, δίχως την ανάγκη αναμονής λήψης πιστωμένων πληρωμών”
           

Ο Όμιλος Transhotel Ιδρύθηκε το 1994, με σκοπό να δώσει μια νέα διάσταση στην έννοια των υπηρεσιών.
Επί του παρόντος Ο Όμιλος αποτελείται από 5 εταιρείες που δραστηριοποιούνται αποκλειστικά στο χώρο της τουριστικής βιομηχανίας, την Transhotel, την Kris Hoteles, την Hotelplus, την Guiacom και την Booking Express, με πάνω από 1.000 επαγγελματίες που εργάζονται για να εγγυηθούν και να εξασφαλίσουν την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών και για να παράσχουν τα απαραίτητα εργαλεία, που απαιτούνται για την καθημερινή εργασία των συνεργατών του, τόσο των Ταξιδιωτικών Γραφείων όσο και των ξενοδοχείων.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top