Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤην φετινή τιμολογιακή πολιτική θα εξετάσει η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου

Την φετινή τιμολογιακή πολιτική θα εξετάσει η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου

Την τιμολογιακή πολιτική που θα χαράξει ο ξενοδοχειακός κλάδος καλούνται να συζητήσουν τα μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου στη Γενική τους Συνέλευση που θα πραγματοποιήσουν στις Παρασκευή 20 Απριλίου, στο […]

Την τιμολογιακή πολιτική που θα χαράξει ο ξενοδοχειακός κλάδος καλούνται να συζητήσουν τα μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου<...> στη Γενική τους Συνέλευση που θα πραγματοποιήσουν στις Παρασκευή 20 Απριλίου, στο ξενοδοχείο Rodos Park.

Στη Γενική Συνέλευση της ΕΞΡ, εκτός από τα θέματα τιμολογιακής πολιτικής για τα συμβόλαια με τους tour operators, θα συζητηθούν και θέματα σχετικά με την καλύτερη προβολή της Ρόδου, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, με τις αμοιβές των ξενοδοχοϋπαλλήλων κ.ά. Συγκεκριμένα, στην ημερησία διάταξη περιλαμβάνονται θέματα που αφορούν: στην πολιτική τιμών των ξενοδοχείων
στις εργασιακές σχέσεις.
στη συμμετοχή ξενοδοχείων μελών στο πρόγραμμα τηλεματικής προβολής στο αεροδρόμιο της Ρόδου και
στην ενημέρωση των μελών της ΕΞΡ<.> για διάφορα θέματα που απασχολούν τον κλάδο αυτή την περίοδο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το πέρας των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, θα απονεμηθεί τιμητική διάκριση στον πρόεδρο του ΕΟΤ κ. Ιωάννη Στεφανίδη, για τις υπηρεσίες που προσφέρει επί σειρά ετών στον ελληνικό τουρισμό και στη ξενοδοχία της Ρόδου, της οποίας είναι επίλεκτο μέλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής εφημερίδας 'Ροδιακή', η πρόταση που θα κατατεθεί στην ΓΣ των ξενοδόχων της Ρόδου σε σχέση με τις αυξήσεις που θα απαιτηθούν για την επόμενη τουριστική περίοδο, θα κυμαίνεται σε ποσοστό της τάξης του 8 – 10% τουλάχιστον, σε σχέση με τις τιμές που είχαν υπογραφεί πέρσι.

Για τον υπολογισμό λήφθηκε υπόψη η αύξηση του κόστους λειτουργίας των ξενοδοχειακών μονάδων της Ρόδου, οι μεταβολές και οι διαφορές που προκύπτουν από την συναλλαγματική ισοτιμία, καθώς επίσης και το δεδομένο ότι οι τιμές ήταν καθηλωμένες σε οριακά ή ακόμη και απαράδεκτα επίπεδα, κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024