Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕπιτυχημένη η παρουσία της Νομαρχίας Ιωαννίνων στη Philoxenia

Επιτυχημένη η παρουσία της Νομαρχίας Ιωαννίνων στη Philoxenia

Με τη συμμετοχή και παρουσία της για ενδέκατη συνεχή χρονιά στην 25η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia στη Θεσσαλονίκη, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ιωαννίνων συνέχισε με επιτυχία το πρόγραμμά της για την προβολή του νομού. ΚαθΆόλη τη διάρκεια της έκθεσης, το περίπτερο…

Με τη συμμετοχή και παρουσία της για ενδέκατη συνεχή χρονιά στην 25η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia στη Θεσσαλονίκη, η Νομαρχιακή<...> Αυτοδιοίκηση Ιωαννίνων συνέχισε με επιτυχία το πρόγραμμά της για την προβολή του νομού. ΚαθΆόλη τη διάρκεια της έκθεσης, το περίπτερο της Ν.Α.Ι. έγινε πόλος έλξης σημαντικών επιχειρηματιών τουρισμού και πολλών επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η Διεύθυνση Πολιτισμού-Τουρισμού-Αθλητισμού-Παιδείας & Ν. Γενιάς, στο πλαίσιο της εκδήλωσης που διοργάνωσε στο περίπτερο της Ν.Α.Ι., παρουσίασε, μεταξύ άλλων, παραδοσιακά τοπικά εδέσματα και προϊόντα από το νομό Ιωαννίνων (κρασί, τσίπουρο, πίτες, τυριά, γλυκά), τα οποία γεύτηκαν οι επισκέπτες της Έκθεσης. Επιπλέον, διεξήχθη κλήρωση με δώρα, διήμερα διαμονής σε καταλύματα του Ν. Ιωαννίνων, συλλεκτικές εκδόσεις της Ν.Α.Ι, μαθήματα και συμμετοχή σε αθλήματα τουρισμού περιπέτειας καθώς και έργα τέχνης παραδοσιακής Γιαννιώτικης αργυροχοΐας, Το περίπτερο της Ν.Α.Ι., φιλοξένησε επίσης, μεγάλη ποικιλία εντυπωσιακών κοσμημάτων του ΚΕ.ΠΑ.Β.Ι.

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ιωαννίνων συμμετείχε επίσης σε παράλληλες εκδηλώσεις της Έκθεσης, όπως στις εργασίες του 2ου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου Τουρισμού και στην παρουσίαση για την τουριστική ανάπτυξη της Εγνατίας Οδού με θέμα “Εγνατία Τουρισμός”, όπου εκπροσωπήθηκε από τον αντινομάρχη, κ. Παντελή Κολόκα.

Η αποκορύφωση της συμμετοχής στη Philoxenia ήταν η απόδοση των βραβείων από την υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, κα Α. Γκερέκου. Η πόλη των Ιωαννίνων βρίσκεται στην πεντάδα των Philoxenia Tourism Awards, στην κατηγορία “Αγαπημένος Αστικός Προορισμός” και τα Ζαγοροχώρια στην πεντάδα της κατηγορίας “Αγαπημένος Ορεινός και Εξοχικός Προορισμός”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024