Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση Π. Γερουλάνου με εκπροσώπους και προέδρους των σωματείων εκτάκτων υπαλλήλων ΥΠΠΟ
Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού

Συνάντηση Π. Γερουλάνου με εκπροσώπους και προέδρους των σωματείων εκτάκτων υπαλλήλων ΥΠΠΟ

Ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλος Γερουλάνος συναντήθηκε χθες με το Πανελλήνιο Σωματείο Εκτάκτου Προσωπικού του Υπουργείου Πολιτισμού, με την πρόεδρο του Συλλόγου Εκτάκτων Αρχαιολόγων και τους προέδρους…

Ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλος Γερουλάνος συναντήθηκε χθες με το Πανελλήνιο Σωματείο Εκτάκτου Προσωπικού<...> του Υπουργείου Πολιτισμού, με την πρόεδρο του Συλλόγου Εκτάκτων Αρχαιολόγων και τους προέδρους των Συλλόγων Εκτάκτου Προσωπικού Θεσπρωτίας και Aρτας – Πρέβεζας.

Ο υπουργός ενημερώθηκε αναλυτικά για τα χρονίζοντα προβλήματα των συμβασιούχων και επεσήμανε πως πρόκειται για θέματα που εξετάζει συνολικά η Κυβέρνηση με στόχο να δοθεί μια μόνιμη, δίκαιη και οριστική λύση. Μια λύση που να συνάδει με τις αρχές της αξιοκρατίας και της διαφάνειας που αποτελούν πρώτη προτεραιότητα για αυτήν την Κυβέρνηση. Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Γερουλάνος θα συναντηθεί άμεσα με τον πρόεδρο του ΑΣΕΠ, κ. Γ. Βέη.

Η αλληλοενημέρωση του Υπουργείου και των εκπροσωπών των συμβασιούχων θα γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024