Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΠιστοποίηση του Skiathos Palace με το ISO 14001:2004
Πιστοποίηση από το βρετανικό οίκο Global Group

Πιστοποίηση του Skiathos Palace με το ISO 14001:2004

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Skiathos Palace στις Κουκουναριές Σκιάθου, το μεγαλύτερο στη Θεσσαλία με 550 κλίνες, μετά την έγκριση περιβαλλοντικών όρων από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Νομαρχιακό Συμβούλιο Μαγνησίας και […]

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Skiathos Palace στις Κουκουναριές Σκιάθου, το μεγαλύτερο στη Θεσσαλία με 550 κλίνες, μετά<...> την έγκριση περιβαλλοντικών όρων από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Νομαρχιακό Συμβούλιο Μαγνησίας και στο πλαίσιο της πολιτικής της επιχείρησης για την αποτελεσματικότερη προστασία του περιβάλλοντος, πιστοποιήθηκε με το ISO 14001:2004 (Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης) από τον διεθνώς αναγνωρισμένο βρετανικό οίκο Global Group, διαπιστευμένο από την United Kingdom Accreditation Service (UKAS). Το ISO 14001:2004 αποτελεί επιβεβαίωση της αυξημένης περιβαλλοντικής συνείδησης των εργαζομένων και των προσπαθειών της εταιρείας για την μείωση των επιπτώσεων των δραστηριοτήτων της στο περιβάλλον.

Το σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης, παρέχει τη δυνατότητα στην επιχείρηση να εφαρμόσει διαδικασίες για τον καθορισμό περιβαλλοντικής πολιτικής και στόχων στο τετράπτυχο: α) κατανάλωση ενέργειας, β) κατανάλωση νερού, γ) διαχείριση απορριμάτων και δ) χρήση φιλικών προς το περιβάλλον αναλώσιμων προϊόντων.

Επιπρόσθετα, το προσωπικό του ξενοδοχείου συμβάλλει ενεργά στην καθαριότητα των ακτών “Μάραθα” και “Κουκουναριών” Σκιάθου και έχει βραβευθεί από το Σύλλογο Οικολόγων Σκιάθου για την οικολογική του προσφορά, τόσο στον υγροβιότοπο των Κουκουναριών όσο και γενικότερα στο νησί της Σκιάθου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ξενοδοχείο συνεχίζεται η ριζική ανακαίνιση που θα υπερβεί το ποσό των 7 εκατ. ευρώ. Φέτος, στη Δ΄ φάση ανακαίνισης, αναβαθμίζονται τα δωμάτια “Superior” με θέα τη μαγευτική παραλία των Κουκουναριών. Όλες οι ανακαινίσεις γίνονται με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος. Το Skiathos Palace επενδύει και θα συνεχίσει σταθερά να επενδύει στην προστασία του περιβάλλοντος, έχοντας ήδη ξεκινήσει ολοκληρωμένο πρόγραμμα περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και εκπαίδευσης των εργαζομένων του.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024